1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2016 18:37

«Να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού»

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χίου η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών «Astra Airlines» που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΓΣ Ηλιούπολης.

Σιδέρης: «Γιορτή όπως αρμόζει στο κύρος της διοργάνωσης»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης ανέφερε: «Η Χίος είναι ένα νησί που το συνδέει μακρά ιστορία και κουλτούρα πολιτισμού. Η διοργάνωση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών 2016 «Astra Airlines» θα αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για την τοπική κοινωνία, τα νέα παιδιά και όλοι θα απολαύσουν ωραίο θέαμα από τέσσερις πολύ καλές ομάδες. Ταξιδεύσαμε όλοι μαζί από την Αθήνα, ομοσπονδία, ομάδες, διαιτητές, δημοσιογράφοι όπως αρμόζει στο κύρος μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι το Κύπελλο Ελλάδας. Θέλουμε σαν ομοσπονδία βόλεϊ να δείξουμε μία άλλη πλευρά, αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπως και τα Σωματεία της Χίου. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και είμαστε βέβαιοι ότι οι αγώνες θα στεφθούν από επιτυχία. Παράλληλα με την διοργάνωση, θα διεξαχθεί σεμινάριο για προπονητές φυσικής αγωγής, είναι η δεύτερη φορά που θα συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια στη Χίο. Δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτή την διοργάνωση στα νέα παιδιά να επιλέξουν το άθλημα του βόλεϊ και έτσι να ενισχυθούν και τα τοπικά σωματεία».

Καράλης: «Να δείξουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε τέτοιους θεσμούς»

Ο Αντιδήμαρχος Χίου, Δημήτρης Καράλης που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού, καθότι ο τελευταίος χρειάστηκε εκτάκτως να μεταβεί στην Αθήνα, στην τοποθέτησή του τόνισε: «Θέλω να καλωσορίσω με την σειρά μου τις ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή διοργάνωση και να δείξουμε ότι τέτοια event μπορούν να γίνουν με επιτυχία στο νησί μας».

Ποδιάς: «Έχουμε θέληση και αγάπη για το άθλημα»

Ο Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ, Τάσος Ποδιάς δήλωσε: «Καλωσορίζω τις αποστολές των ομάδων. Εμείς είμαστε καθαρά ερασιτέχνες, βάζουμε από τον ελεύθερο χρόνο και από τις άδειες μας τσέπες για να στήσουμε τον αθλητισμό στα νησιά μας. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τις ισχυρές ομάδες να έχουν καλές σχέσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ που μας ανέθεσαν την διοργάνωση. Θα έχουμε κάποια προβληματάκια γιατί μας λείπει η εμπειρία, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση και αγάπη για το άθλημα. Η βία δεν υπάρχει στη Χίο και θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Θα ήθελα να πω κι ένα ευχαριστώ στους «ανώνυμους», καθώς οι διοικητικοί και όλοι οι υπάλληλοι του νομικού προσώπου Χίου εργάζονται νυχθημερόν, καθώς επίσης και στους εθελοντές».

Τέλος ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παντελής Καμπούρης ανέφερε: «Τα εισιτήρια για τον 1ο ημιτελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τον τελικό έχουν εξαντληθεί από τις προεγγραφές. Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον 2ο ημιτελικό ΑΕΚ- Ηλιούπολη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ