1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2015 12:46

Με όνειρο την παραμονή ξεκίνησε ο Μεσσηνιακός (photos)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την προετοιμασία της για την νέα χρονιά ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.
Οι «πράσινες» θα συμμετέχουν και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής έχοντας στον πάγκο τους ξανά την Γωγώ Σούρη ενώ βασικός στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. 

Το παρών στην χθεσινή πρώτη προπόνηση, που έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, έδωσαν όλες οι παλιές και νέες αθλήτριες, ο πρόεδρος Τάκης Στασινόπουλος και ο έφορος του τμήματος Χρήστος Ζερίτης ενώ απουσίασαν μόνο οι αθλήτριες Φωτεινάκη, Νίκα και Εξηνταβελώνη.

Η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σούρη τόνισε: 
« Ξεκινάμε με σύμμαχο την περσινή καλή χρονιά. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα φέτος γιατί είμαστε σε ένα όμιλο με 8 Αθηναϊκές ομάδες, οι οποίες μάλιστα είναι ενισχυμένες. 

Είμαι ευχαριστημένη από τις μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε, θα θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά λόγω της κατάστασης δεν μπορούσαμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας με την βεβαιότητα ότι θα κάνουμε επί την πλευρά μας ότι καλύτερο μπορούμε.Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η παραμονή. Για αυτό ξεκινήσαμε και πιο γρήγορα ώστε να ετοιμαστούμε έγκαιρα. Θσα κάνουμε αρκετά φιλικά και πιθανόν ένα τουρνουά". Όσον αφορά την συνύπαρξη με τον Ακρίτα, η Γωγώ Σούρη τόνισε ότι είναι πολλές για την Α2 δύο ομάδες της Καλαμάτας. "Νομίζω ότι κάποια από τις δύο θα υποβιβαστεί. Το καλύτερο θα είναι να μείνουμε και οι δύο», τόνισε.

Ο προόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος σημείωσε: «Κατόπιν αιτήσεως του εφόρου και της προπονήτριας η διοίκηση δέχτηκε να έρθει η γυναικεία ομάδα για προπονήσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.  Από την πλευρά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και το κυριότερο να βγαίνουν όλες οι αθλήτριες χωρίς τραυματισμούς από τον αγωνιστικό χώρο».

Να θυμίσουμε ότι  στην ομάδα γυναικών του Μεσσηνιακού ήρθαν φέτος οι Χειλαδάκη Κέλλυ με ελεύθερη μεταγραφή, ακραία, από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Σκλήρη Σπυριδούλα με υποσχετική 1 έτους, ακραία από την Κόρινθο, Ζερίτη Αθηνά με ελεύθερη μεταγραφή, από τον ΒΑΟ Θεσαλονίκης,Γεωργούλια Ελένη με ελεύθερη μεταγραφή, κεντρική, από τα Λύκαια Μεγαλόπολης και Μπούνα Θεώνη, λίμπερο, επέστρεψε μετά από ετήσιο δανεισμό στον ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας.



eleftheriaonline
1.jpg11.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg14.jpg6.jpg7.jpg13.jpg5.jpg3.jpg12.jpg




Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/volleyball/item/9331-a2-ethniki-volei-me-stoxo-tin-paramoni-ksekinise-o-messiniakos





Διαβάστηκε 1140 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ