1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-08-2015 14:00

Πρώτο μετάλλιο για αθλήτρια του Ασκληπιού στο μπιτς βόλεϊ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η αθλήτρια του, Παπαθεοδώρου, με τη συμπαίκτρια της, Φιλιππίδη από το Αργώ Βόλου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ16 στάθηκε ο Ασκληπιός. 
«Το χάλκινο μετάλλιο στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley U16 που έγινε στο Βόλο, κατέκτησε το δίδυμο Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη. Μια μεγάλη επιτυχία για τις 2 αθλήτριες (Παπαθεοδώρου-Ασκληπιός, Φιλιππίδη-Αργώ Βόλου) που έρχεται σαν επιστέγασμα των προσπαθειών όλο το προηγούμενο διάστημα.

Στα τελικά πήραν μέρος 12 ομάδες, οι 10 πρωταθλητές των Περιφερειών και 2 ομάδες με Wild Card.

Το δίδυμο Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη παρ΄ όλο που κέρδισε τη συμμετοχή με Wild Card, κατάφερε να διεκδικεί μέχρι την τελευταία μέρα την είσοδο στον τελικό φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση της 3ης θέσης και το χάλκινο μετάλλιο.

Η συγκεκριμένη κατάκτηση είναι το πρώτο μετάλλιο για αθλήτρια του Ασκληπιού στο Beach volley ενώ πέρυσι η ίδια αθλήτρια με διαφορετικό όμως δίδυμο κατάφερε να φτάσει μέχρι την 5η θέση στα τελικά της Πάτρας».
Διαβάστηκε 710 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ