1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 19:12

Ημέρα Συλλόγων Αγίας Παρασκευής (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/AGIA-PARASKEUI/Imera-sullogwn-agias folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/AGIA-PARASKEUI/Imera-sullogwn-agias/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η ομάδα βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής έδωσε βροντερό παρόν στο κάλεσμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο οποίος υλοποιώντας πρόταση του  μη Κερδοσκοπικού Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «ΠΑΝΔΩΡΑ», διοργάνωσε  εκδήλωση, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, με θέμα «Ημέρα Συλλόγων Αγίας Παρασκευής».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Πετράκης, ο Αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Δημακόπουλος, η Γενική Γραμματέας του συλλόγου, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου και το μέλος του ΔΣ, Βασίλης Λουτζάκης. Φυσικά δεν έλειψαν και οι αθλητές και αθλήτριες της αντρικής και γυναικείας ομάδας αντίστοιχα, των τμημάτων υποδομών αλλά και των ακαδημιών, καθώς και οι προπονητές των τμημάτων, Μανώλης Καλημεράκης, Σωτήρης Καλύνης και Σπύρος Τσέρτος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ