1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2013 14:07

Ο ΖΑΟΝ απειλεί με αποχώρηση λόγω... Ζηρινείου

Η άνοδος της ομάδας μπάσκετ της Κηφισιάς στην Μπάσκετ Λιγκ έχει δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα στην συστέγαση των ομάδων στο Ζηρίνειο.
Το μπάσκετ πήρε το γήπεδο από 17.00 μέχρι 19.30, ακολουθεί το βόλεϊ ανδρών ή ο Ηρακλής Κηφισιάς και στη συνέχεια ο ΖΑΟΝ. Η διοίκηση του ΖΑΟΝ ψάχνει εναλλακτικές λύσεις σε συννενόηση με τη διοίκηση του γυμναστηρίου αλλά και το δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη ωστόσο ο Αντώνης Τουλής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη νέα κατάσταση πραγμάτων συν ότι ξηλώθηκε το ταραφλέξ από το Ζηρίνειο και οι ομάδες πρέπει να παίξουν πάνω στο παρκέ. Όπως είπε ο Τουλής εάν δεν βρεθεί λύση από την αρμόδια επιτροπή διαχείρισης του γυμναστηρίου υπάρχει η σκέψη μέχρι και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα Α2 γυναικών διότι οι ώρες προπόνησης είναι ακατάλληλες για τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας.

2 σχόλια

  • Comment Link power Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 13:09 posted by power

    διακρινουμε μια κακεντρεχεια αγαπητε κηφισσιωτη!διαφωνουμε σιγουρα στο θεμα του υποβιβασμου....η ομαδα του ζαον ειναι σιγουρα μια νεανικη ομαδα που εχει σαν συοχο να παιξει ενα καλο και γρηγορο βολλευ......οσο για την πτωση των ομαδων μην διασπειρουμε ειδησεις καφενειου!!!δηλαδη αυτοι που βαλανε λεφτα στο μπασκετ και στο βολλευ ειστε σιγουρος οτι θα σωθουν.....κανουμε αθλητισμο και πρωταθλητισμο...τα λεφτα δεν ειναι τα μονα εφοδια αγαπητε και δεν προεξοφλουν την καλη πορεια μιας ομαδας

  • Comment Link KIFISIOTIS Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 19:01 posted by KIFISIOTIS

    ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ; ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ