1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2013 17:03

«Επένδυση» με Αθανασοπούλου ο ΑΓΣΙ

Την 15χρονη (14-08-1998) διαγώνια, Ειρήνη Αθανασοπούλου απέκτησε ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων που εκτός από μία ανταγωνιστική ομάδα στην Α2 Γυναικών στοχεύει και στην ενίσχυση της ομάδας των Νεανίδων. Η ύψους 1.78 διαγώνια, ήρθε να προστεθεί στις υπόλοιπες ταλαντούχες αθλήτριες του συλλόγου, μεταξύ των οποίων και η νεοποακτηθείσα πασαδόρος Γιολάντα Τσαβδάρη που αποκτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.


Η ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων:

Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοινώνει την απόκτηση της 15χρονης (14-08-1998) ύψους 1,78 διαγώνιας Ειρήνης Αθανασοπούλου από τον Ηρακλή Ιωαννίνων.

Η 15χρονη αθλήτρια δήλωσε στο site του συλλόγου (www. agsivolley.gr): Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον διαχρονικότερο εκπρόσωπο της πόλης μου, και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Συλλόγου που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία να είμαι μέλος σε μία ιστορική ομάδα. Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων είναι ένα μεγάλο σωματείο με πολύ αξιόλογες αθλήτριες και οι μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν ότι έχει υψηλούς στόχους τη φετινή χρονιά. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας με τέτοιους στόχους, και μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ δίπλα σε αυτές τις αθλήτριες με εμπειρίες από την Α1. Είμαι μικρή ακόμη, είμαι 15 χρονών, και φυσικά οι προσωπικοί μου στόχοι δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθώ και να βοηθήσω με την απόδοσή μου την πορεία της ομάδας. Τέλος θα ήθελα ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου τον Ηρακλή Ιωαννίνων για όσα μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ