1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2013 18:42

«Στόχος του ΑΓΣΙ είναι να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους»

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου και την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, η πρώην κεντρική του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Νικολέττα Καραφουλίδου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο volleynews.gr, όπου μίλησε για την νέα της ομάδα, την απόφαση της να αφήσει την Α1 και τον Ηρακλή, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του ΑΓΣΙ.

Νικολέττα, πες μας λίγα λόγια για τα πρώτα σου βήματα


Ξεκίνησα από την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας πριν 8 χρόνια. Από την αρχή μου άρεσε σαν άθλημα και όσο περνούσε ο καιρός το λάτρεψα. Έγινε τρόπος ζωής. Σε ηλικία 15 χρονών πήρα μεταγραφή για το Πειραματικό Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκα για 3 χρόνια και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόμουν με την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Κάπως έτσι έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο και με την βοήθεια των προπονητών μου και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν συνεχίζω μέχρι σήμερα.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση του ΑΓΣΙ και πως ξεχώρισες την πρόταση του μεταξύ άλλων ομάδων που ενδιαφέρθηκαν να σε αποκτήσουν;

Πολύ σημαντική για μένα ήταν η προσέγγιση της διοίκησης και κυρίως του κ. Σκούρα. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος συμπεριφοράς τους απέναντι μου και η εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Φαινόταν ότι πραγματικά με ήθελαν στην ομάδα. Επίσης μου έδωσαν να καταλάβω πως έχουν σοβαρούς στόχους και πως κάνουν όλοι μαζί μια οργανωμένη προσπάθεια για να τους πραγματοποιήσουν. Σ'αυτήν την προσπάθεια, λοιπόν, θα ήθελα να λάβω κι εγώ μέρος. Έτσι παρ'ότι είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, τελικά επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στα Γιάννενα, και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του ΑΓΣΙ.


Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

Μου έχει γίνει γνωστό που έρχομαι. Έχω γνώση για το βάρος της φανέλας αλλά και τις ευθύνες που έχει αυτό το σωματείο. Όταν μίλησα με μέλη του ΔΣ του ΑΓΣΙ ήταν προφανές για εμένα πως πρόκειται για ένα σοβαρό σύλλογο, που έχει ως στόχο να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους. Αυτό επιδιώκει και για την νέα σεζόν και θα βάλω τα δυνατά μου για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τον στόχο που θα οριοθετήσουμε. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, τον κ. Σκούρα και τον νέο προπονητή του ΑΓΣΙ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να σταθώ αντάξια των απαιτήσεών τους.



Ήταν εύκολη η απόφαση να φύγεις από μία ομάδα σαν τον Ηρακλή και γενικότερα από τα γήπεδα της Α1;

Δεν ήταν εύκολο να αποχωρήσω από ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής και να αφήσω και την Α1 γενικότερα. Αλλά είμαι ένα άτομο, που του αρέσουν οι προκλήσεις. Μ'αρέσει να θέτω διαρκώς νέους στόχους και να τους εκπληρώνω. Έτσι για την νέα σεζόν αποφάσισα να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα του ΑΓΣΙ να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι είναι πλέον και δικοί μου.



Η κρίση μπορεί να αφήσει κάτι θετικό στο ελληνικό βόλεϊ;

Το μόνο θετικό της κρίσης είναι ότι πλέον δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερες ελληνίδες παίκτριες να αγωνιστούν στις υψηλές κατηγορίες πράγμα που ωθεί όλο και περισσότερα παιδιά να δουλέψουν σκληρά για να διεκδικήσουν μια θέση σε μεγάλες ομάδες, αλλά και τα σωματεία στο να δώσουν μεγαλύτερη βάση στην ανάπτυξη των υποδομών τους.


Οι δικοί σου, προσωπικοί, στόχοι για φέτος και για τη συνέχεια της καριέρας σου;

Θέλω πάντα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, να δουλεύω και να βελτιώνομαι διαρκώς όσο γίνεται περισσότερο. Για φέτος θέλω τελειώνοντας το πρωτάθλημα να έχουμε πετύχει με την νέα μου ομάδα τους στόχους που θα έχουμε θέσει όπως επίσης να είμαι και ικανοποιημένη από την προσωπική μου απόδοση και εξέλιξη! Από εκεί και πέρα βήμα βήμα προσεκτικά θα κάνω τις επιλογές μου και ότι είναι να έρθει ας έρθει.


Τι έχεις να πεις στους οπαδούς του ΑΓΣΙ;

Έχω μάθει ότι η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη σε όλα τα παιχνίδια του ΑΓΣΙ. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα του ΑΓΣΙ να έχει πολλές επιτυχίες και να δίνει χαρά στους φιλάθλους της γιατί πιστεύω ότι οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από σκληρή δουλειά.

Πιστεύεις ότι οφείλεις ένα «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους;

Σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένειά μου και στους δικούς μου ανθρώπους, που στηρίζουν πάντα τις επιλογές μου. Κατόπιν θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μου κ. Τάκη Χριστοφορίδη που μου έδωσε την ώθηση να φύγω από τη Σκύδρα και να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη όπου μου δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστώ σε άλλο επίπεδο βόλεϊ. Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτριά μου κ. Αγάπη Χαραλαμπίδου, που με επέλεξε να στελεχώσω την ομάδα βόλεϊ του Αριστοτελείου Κολλεγίου δίνοντάς μου, εκτός από πολλές νέες εμπειρίες, την δυνατότητα να ταξιδέψω στο Μπαοτού και να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτριά μου κ. Μαρία Δεληγιάννη που με εμπιστεύτηκε δίνοντάς μου την ευκαιρία να συμμετάσχω στη γυναικεία ομάδα του Σ.Α. Πειραματικού με την οποία αγωνίστηκα και για πρώτη φορά στην Α1.Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα Θεσσαλονίκη, δούλεψε μαζί μου, μου δίδαξε σχεδόν όλα όσα ξέρω πάνω στο βόλεϊ, μου έδειξε εμπιστοσύνη και με βοήθησε να εξελιχθώ τόσο παικτικά όσο και σαν χαρακτήρας.Αυτός δεν είναι άλλος από τον  προπονητή μου(2 χρόνια στο Σ.Α. Πειραματικού και 2 χρόνια στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης) κ. Κώστα Παπαδόπουλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ