1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2024 17:08

Α2 Γυναικών Α - Β' ζώνη: Κυριαρχεί το ντέρμπι τετράδας Ηρακλή Κηφισιάς - Πετρούπολης

To μεσημεριανό ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και την Πετρούπολη, ξεχωρίζει στην 17η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Κηφισιάς που κάνει μια καταπληκτική πορεία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, υποδέχεται στο Ζηρίνειο την τρίτη της βαθμολογίας Πετρούπολη με στόχο το 17/17 την διατήρηση του αήττητου σερί αλλά και την αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς του +9 που έχουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που προέρχονται από εντός έδρας ήττα από την δεύτερη Αργυρούπολη, θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην χάσουν και άλλο έδαφος πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Με το αποτέλεσμα του ντέρμπι γνωστό, η δεύτερη Αργυρούπολη θα αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα των Αμπελόκηπων που δεν έχει ακόμη νίκη και θέλει ένα καθαρό τρίποντο για να παραμείνει δεύτερη και να μεγαλώσει την διαφορά από την τρίτη Πετρούπολη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει η τέταρτη Αγ. Παρασκευή που μετά από δύο σερί ήττες, θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την Ένωση Ιλίου που με τη σειρά της θα επιδιώξει να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να πλασαριστεί στην οκτάδα.

Την Κυριακή 18/2 διεξάγονται τρία ακόμη ματς. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι ανάμεσα στο όγδοο ΝΟΠΕΡ και την έκτη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Οι Κρητικές βρίσκονται σε μεγάλη ανοδική πορεία με τρείς διαδοχικές νίκες και θέλουν στη δυνατή έδρα τους να συνεχίσουν το σερί της, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μπραχαμίου που προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες θέλει το διπλό για να πάρει βαθμολογική ανάσα και παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί.

  Την αγωνιστική συμπληρώνει η επίσης σκληρή μονομαχία του δέκατου Ιωνικού με τον έβδομο ΟΦΗ που έχει μια πολύ σταθερή πορεία και δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους. Με εξαιρετική ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό στην Αγ. Παρασκευή την προηγούμενη αγωνιστική, η πέμπτη Ηλιούπολη υποδέχεται τον νεανικό Απόλλωνα Πάτρας που βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Στην Β’ ζώνη ο πρωτοπόρος Περσέας υποδέχεται τον Αίαντα με στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στο +4 από την δεύτερη ΕΑΛ, η οποία εχει υποστεί δύο σερί ήττες και θέλει πάση θυσία νίκη με αντίπαλο τη πέμπτη ΧΑΝΘ στο γήπεδο της. Τέλος ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι για την τέταρτη Νέα Γενεά με τον έκτο ΠΑΣ Γιάννινα, τις οποίες χωρίζει ένα τρίποντο.

Α2 Γυναικών - Α' Ζώνη - 17η αγωνιστική

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024


Ζηρίνειο, 15.00: Γ.Σ.Κ. Ηρακλής - Γ.Σ. Πετρούπολης, Διαιτητές: Τόλιος, Κουρπανίδης.

Νότου, 19.00: Α.Ε. Αγ. Παρασκευής - Α.Ο. Ένωση Ιλίου, Διαιτητές: Κατερλή, Γεώργας.

Α' Αργυρούπολης, 19.30: Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης - Α.Ε. Αμπελοκήπων, Διαιτητές: Κατσιάρας, Ρηγόπουλος.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Α' Ηλιούπολης, 14.00: Γ.Σ. Ηλιούπολης - Α.Σ.Π. Απόλλων, Διαιτητές: Τριανταφυλλόπουλος, Βέντρας.

Σελεπίτσαρι, 16.00: Α.Ο. Ιωνικός - Ο.Φ.Η., Διαιτητές: Μέκιος, Μαλκοπούλου.

Ρεθύμνου, 16.00: Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου - Α.Π.Ο. Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Διαιτητές: Κουνδουράκη, Κανδηλιεράκης.

Α2 Γυναικών - Β' Ζώνη - 17η αγωνιστική


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024


1ο Γυμν. Λάρισας, 17.00: Ε.Α. Λαρίσης - Χ.Α.Ν.Θ., Διαιτητές: Χλωρός, Σκορδαρά.

Αγριάς, 17.00: Α.Σ. Αργώ Βόλου - Α.Ε.Σ. Μυγδονιακός, Διαιτητές: Μπατσίλα, Σουφλής.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων, 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Πασπάλα.

Δ.Α.Κ. Ασβεστοχωρίου, 18.00: Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά - Π.Α.Σ. Γιάννινα, Διαιτητές: Τσιούλα, Παπαδοπούλου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΠΠΑ 2000, 18.00: Ο.Π.Α.Θ. Περσέας - Α.Π.Σ. Αίας, Διαιτητές: Σταυριανίδης, Σταυρίδου.

Ιωαννίνων, 18.00: Α.Σ. Γιάννενα - Σ.Π.Α. Καρδίτσας, Διαιτητές: Γκοργκόλης, Φλούδας.

Βαθμολογία Α Ζώνη 

 Βαθμολογία Β Ζώνη

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ