1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2024 21:24

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Νώντας Γεροθόδωρος!

Για πρώτη φορά στην σπουδαία καριέρα του ο Νώντας Γεροθόδωρος ορίστηκε από την FIVB και θα είναι ένας από τους διαιτητές που θα διευθύνουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου).
Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής, το 2020 ήταν στην προεπιλογή για τους Αγώνες στο Τόκιο, ωστόσο η αναβολή τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και η διεξαγωγή τους έναν χρόνο αργότερα δεν του επέτρεψαν να ζήσει το όνειρο της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τώρα όμως θα προσθέσει στο παζλ της διαιτητικής καριέρας του και το τελευταίο κομμάτι που έλειπε με τον ίδιο να μην κρύβει την ικανοποίηση και τη χαρά του.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα… Βέβαια πάντα υπάρχει μια ανησυχία ότι μπορεί κάτι να συμβεί, αλλά μετά την καλή παρουσία που είχα στα τελευταία διεθνή παιχνίδια που είχα οριστεί και τα σχόλια που είχα αποσπάσει, πίστευα ότι αυτή τη φορά θα έρθει ο ορισμός», είπε στο volleyball.gr ο κ. Γεροθόδωρος και παραδέχθηκε:

«Εννοείται πως είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται, είναι αυτό που έλειπε μέχρι τώρα από την διαιτητική μου πορεία και είναι και η ολοκλήρωση της καθώς δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο. Κι η χαρά είναι διπλή μετά την ατυχία με τους Αγώνες στο Τόκιο».

Ο κ.Γεροθόδωρος έζησε τους Αγώνες της Αθήνα από κοντά ως υπεύθυνος διαιτησίας, αλλά τώρα στο Παρίσι θα είναι διαφορετικά.

«Τώρα θα ζήσω από μέσα όλη τη διοργάνωση και όλα θα είναι διαφορετικά. Από τη ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά και την καθημερινότητα της διοργάνωσης», είπε χαρακτηριστικά κι ενώ ο γιος του ήδη τον ενημέρωσε ότι ετοιμάζει κι ο ίδιος βαλίτσες για το Παρίσι με τον ίδιο να συμπληρώνει με νόημα:

«Ο ορισμός μου πέρα από προσωπική τιμή αποτελεί αναγνώριση για όλη την ελληνική διαιτησία. Κι είναι σημαντικό το ότι υπάρχει συνέχεια καθώς πριν από εμένα είχαν βρεθεί και άλλοι Έλληνες διαιτητές στην ίδια θέση, ενώ είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρεθούν και άλλοι. Όπως επίσης είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι αυτός ο ορισμός ναι μεν έδωσε υπερβολική χαρά σε εμένα, αλλά το ίδιο ισχύει και για όλο το διαιτητικό σώμα καθώς αυτό εισπράττω από τη στιγμή που έγινε γνωστό».

Ο Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι ο 5ος Έλληνας διαιτητής που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο βόλεϊ, μετά τον Κώστα Μαργαρίτη (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996), τον Θέμη Καλπακτσόγλου (Σίδνεϊ 2000), τον Φώτη Λέκκα (Αθήνα 2004) και τον νυν πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο (Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ