1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2023 02:37

Α2 Γυναικών: Παρελθόν ο Γιώργος Μενδρινός απο τον πάγκο της Αργυρούπολης

Παρελθόν από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Αργυρούπολης μετά απο εξι μήνες περίπου, η οποία αγωνίζεται στην Α ζώνη της Α2 γυναικών και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αποτελεί ο Γιώργος Μενδρινός.

Ο πολύπειρος κοουτς που εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία για έξι χρόνια στις ομάδες της Κρήτης ΓΕΗ και ΝΟΠ Ρεθύμνου ενώ πέρυσι ήταν στην προπονητικό τιμ του πρωταθλητή Απολλώνιου στην Πρι Λιγκ, με προσωπική ανάρτηση στο λογαριασμό του, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΟΝΑ. Το ξαφνικό διαζύγιο προέκυψε μετά από συνάντηση του Μενδρινού με τον υπεύθυνο του τμήματος, Γιώργο Κοντογιαννόπουλο για λόγους λειτουργίας της ομάδας.

Πιο αναλυτικά αναφέρει

:«Λύση συνεργασίας με τον ΑΟΝΑ.

Σας ενημερώνω ότι, μετά από συνάντηση του εκπροσώπου του Δ.Σ του σωματείου και υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Κου Κοντογιαννόπουλου Γιώργου και εμού (Coach Μενδρινός Γιώργος) η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/12/2023 αποφασίσαμε την από κοινού λύση της συνεργασίας μας, λόγω διάστασης απόψεων και φιλοσοφίας σε θέματα που αφορούσαν τον τρόπο λειτουργίας του εν λόγω τμήματος

Ως εκ τούτου, θέλω από μεριάς μου, να ευχηθώ στο σωματείο καλή συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλλει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ