1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2023 16:15

ΓΣ Ηλιούπολης: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Κατωπόδης

Η προχτεσινή  εντός έδρας ήττα του ΓΣ Ηλιούπολης από τον Ιωνικό Νίκαιας με 1-3 για την 2η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, προκάλεσε την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Κατωπόδη.

Παρά την προσπάθεια της διοίκησης να μεταπείσει τον Θεσσαλονικιό κόουτς να μην παραιτηθεί, ο τελευταίος δεν άλλαξε την απόφαση του, με αποτέλεσμα η παραίτηση να γίνει δεκτή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία με τον κ. Κατωπόδη και τους λόγους παραίτησης του, αναφέρει:

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κατωπόδη. Ο κ. Κατωπόδης αποτέλεσε ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο, οδηγώντας την ομάδα μας για παραπάνω από ένα χρόνο.

Η προσφορά του κόουτς είναι μεγάλη για το σύνολο της λειτουργίας της Ηλιούπολης, σε προπονητική-τεχνική εμπειρία, στην ανάδειξη νέων αθλητριών από τις υποδομές και σε πολλές άλλες όμορφες στιγμές.

Ο κόουτς ήρθε και φεύγει ως τζέντλεμαν. Θα τον θυμόμαστε για την εργατικότητα και την αφοσίωση του στον σύλλογο από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο ζήτημα. Εκπροσώπησε τα χρώματα της ομάδας μας με τον καλύτερο τρόπο. Ένας στρατιώτης της Ηλιούπολης, ένας από εμάς.Ευχόμαστε στον coach τα καλύτερα στην μεγάλη του καριέρα.Coach, σε ευχαριστούμε για όλα

Κατωπόδης: «Για λόγους τιμής και ευσυνειδησίας»

Ο ίδιος αποχαιρετώντας τον σύλλογο είπε:«Έχω μάθει να πρεσβεύω το δίκαιο και δίκαια παίρνω την παρακάτω απόφαση:Για λόγους τιμής και ευσυνειδησίας, θα πρέπει να τραβήξω διαφορετικό δρόμο, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης.

Έναν σύλλογο πρότυπο, που τον αποτελούν άνθρωποι με το Α-κεφαλαίο. Νιώθω ευγνώμων για όλους όσους συνεργάστηκα, και ζητώ συγγνώμη εάν αδίκησα κάποιους.

Όσοι με γνώρισαν και συμπορεύθηκαν μαζί μου, γνωρίζουν ότι πολύ σημαντικοί, τόσο προσωπικοί όσο και συλλογικοί στόχοι επιτεύχθηκαν.

Αφήνω τους συνεργάτες και τα κορίτσια σε ένα στέρεο πλαίσιο αλληλοσεβασμού, συνέπειας και αθλητικού πνεύματος και είμαι βέβαιος πως η συνέχεια θα είναι εξαιρετική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ