1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2023 16:11

ΑΠΟ Δάφνης Αγ. Δημητρίου: Νέα τετράδα μεταγραφικών ανακοινώσεων

Μια νέα τετράδα μεταγραφών ανακοίνωσε ο ΑΠΟ Δάφνης Αγ. Δημητρίου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυναικών. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μπραχαμίου ενίσχυσε το ρόστερ της με τις κεντρικές Χριστιάνα Βελούδου (24 χρ, 1μ80), Κατερίνα Καπάτου (24 χρ, 1μ81), την πασαδόρο Κατερίνα Λεράκη (22 χρ, 1μ72), και την λίμπερο Δήμητρα Παυλέα (25 χρ, 1μ68)

Οι ανακοινώσεις για τις αθλήτριες

Χριστιάνα Βελούδου

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Χριστιάνα Βελούδου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!Η Χριστιάνα προέρχεται από τον ΑΟΝΑ Καλωσορίζουμε την Χριστιάνα στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»

Κατερίνα Λεράκη 

"Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Κατερίνα Λεράκη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!Η Κατερίνα, παλαιά αθλήτρια της ομάδας μας, την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.Καλωσορίζουμε την Κατερίνα στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!

 

Δήμητρα Παυλέα 

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Δήμητρα Παυλέα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!Η Δήμητρα έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον Ηλυσιακό, το Παλαιό Φάληρο και τον Μεσσηνιακό.Καλωσορίζουμε την Δήμητρα στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»

Κατερίνα Καπάτου

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Κατερίνα Καπάτου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!Η Κατερίνα κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τον ΑΟΝΑ, τον Παπάγου και την ΗλιούποληΚαλωσορίζουμε την Κατερίνα και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»

ΑΠΟ Δάφνης Αγ. Δημητρίου (ρόστερ)

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Κατερίνα Λεράκη

Διαγώνιες: Αναστασία Γούνου, Ελένη Τσαβάκου,

Κεντρικές: Ειρήνη Κασάπογλου, Κατερίνα Καπάτου, Χριστιάνα Βελούδου

Ακραίες: Αναστασία Φωκιανού

Λίμπερο: Ζωή Διαμάντ, Δήμητρα Παυλέα

Προπονήτρια: Δήμητρα Λυκογιάννη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ