1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2023 13:43

Το βόλεϊ και το καλοκαίρι γιορτάζουν στη ΧΑΝΘ

Η ΧΑΝΘ διοργανώνει το κορυφαίο volleyball camp της Θεσσαλονικης Μετά το σχολείο έρχεται η ώρα για το volleyball summer camp από 19/06 μέχρι και 30/06 κάθε απόγευμα 17:00-21.00

Για όλα τα αγόρια και κορίτσια 12-16 ετών, θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις  ατομικής βελτίωσης στο κομμάτι της (τεχνικής, εξειδίκευσης θέσης και ενδυνάμωσης).

Το πρωτοποριακό camp της ΧΑΝΘ το οποίο και αναδεικνύεται κορυφαίο της πόλης, είναι και το μοναδικό που περιλαμβάνει προπόνηση σε πισίνα μήκους 25m, video ανάλυση, καθώς και ατομική ανάλυση των προπονήσεων των αθλητών και αθλητριών στο viΕπίσης θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι διατροφολόγοι και ψυχολόγοι, οι οποίοι και θα συμβουλεύσουν αλλά και θα απαντήσουν σε απορίες των νέων αθλητών και αθλητρών

Τέλος στο «ΧΑΝΘ volleyball summer camp» θα παρευρεθούν και εν ενέργεια κορυφαίοι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας.Σας περιμένουμε όλου!ς. Για πληροφορίες καλέστε στο 2316001010 ή στο 2316001011

Σχετικά άρθρα

  • Το Πανόραμα η μόνη εκπρόσωπος της Α2 στα προημιτελικά του κυπέλλου
    Η ΑΕΝ Πανοράματος θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 ανδρών στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στην σκληρή έδρα της με 3-0 σετ της συμπολίτισσας ΧΑΝΘ και θα βρίσκεται στη κλήρωση της Πέμπτης (23/01, 12.00) μαζ΄με επτά ομάδες της Volley League.
  • Επανεκκίνηση της Πρι Λιγκ με σημαντικά παιχνίδια για την 12η αγωνιστική
    Μετά από ένα μήνα σχεδόν διακοπή, η Πρι Λιγκ κάνει την επανεκκίνηση της με την 12 η αγωνιστική, η οποία είναι και η πρεμιέρα του Β΄ γύρου.
  • Επιστροφή στην κορυφή της Πρι Λιγκ για τις Αμαζόνες με αγχωτικό τρίποντο
    Στην κορυφή επέστρεψαν και πάλι οι Αμαζόνες, καθώς για την 10η αγωνιστική της Πρι Λιγκ νίκησαν 3-0 (25-15, 25-16, 28-26) τη ΧΑΝΘ, και κράτησαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους αφήνοντας την ΑΕΚ δεύτερη με 26, η οποία το Σάββατο είχε περάσει άνετα με 0-3 από τον Κορυδαλλό.
  • Απόδραση-θρίλερ των Βριλησσίων απο τη ΧΑΝΘ με εκπληκτικό τάι μπρέικ 18-20
    Εκπληκτική απόδραση από το κλειστό «Μ. Τσικίνας» πέτυχαν τα Βριλήσσια για την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, όπου μετά από ένα φοβερό θρίλερ, με απίθανο τάι μπρέικ (18-20) ,κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-3 της ΧΑΝΘ που μέχρι τώρα είχε εντυπωσιάσει με την θετική της πορεία.
  • Pre League: Ξεχωρίζει η σύγκρουση κορυφής στο Ζηρίνειο
    Η μεγάλη κόντρα των βορείων προαστίων και της κορυφής στο Ζηρίνειο, ξεχωρίζει από την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών. Συγκεκριμένα την Κυριακή 8/12, ο τρίτος ΖΑΟΝ που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, υποδέχεται τις φορμαρισμένες Αμαζόνες που με την σειρά στους έχουν επίσης ένα εντυπωσιακό σερί με εξι νίκες και κρατούν την κορυφή της βαθμολογίας, με ένα πόντο διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ