1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2023 18:54

Τίτλοι τέλους για την Βάσω Νικούλη απο την Ένωση Ιλίου

Παρελθόν από τον πάγκο της νεοφώτιστης Ένωσης Ιλίου, αποτελεί η Βασω Νικούλη. Η επιτυχημένη Λαρισινή κοουτς μετά από 7, 5 χρόνια στον πάγκο της Αθηναϊκής ομάδας και μια εκπληκτική χρονιά με αήττητο ντάμπλ στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ, και άνοδο στην Α2 γυναικών, αποχαιρέτησε την ομάδα της καρδιάς της με την παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ της:

"Μετά από 7,5 χρόνια στον πάγκο της Ένωση Ιλίου, ήρθε αυτή η δύσκολη στιγμή της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μας, με το σύλλογο που τόσο πολύ με στήριξε και με ανέδειξε στα πρώτα μου προπονητικά βήματα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς πρώτα απ'όλους την οικογένεια Λιόση και ειδικά τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Δημήτρη Λιόση, καθώς και τον γραμματέα κύριο Θωμά Βασιλάκη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά αξιόλογους ανθρώπους του αθλητισμού και μέλη της διοίκησης κυρίους Σπύρο Καραχάλιο ,Νεκτάριο Γιωτάκη, Φάνη Ψαρρόπουλο και Θανάση Λιόση που στάθηκαν δίπλα μου έμπρακτα σαν δεύτερη οικογένειά μου.Την τελευταία χρονιά ειχα την τιμή κ τη χαρά να συνεργαστώ με δυο πολύ αξιόλογους συνεργάτες, τον κύριο Χρήστο Βαρατάση ( υπεύθυνο φυσικής κατάστασης) και την κυρία Κατιάνα Αλεξοπούλου ( βοηθό προπονητή) κι ετσι να γίνει πλήρες το προπονητικό team.

Με την πολύτιμη βοήθεια τους καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο κ το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που εμφανιζόταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κλείνοντας θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου,με τις οποίες όλοι μαζί καταφέραμε τη φετινή χρονιά να οδηγήσουμε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Εύχομαι ολόψυχα στην οικογένεια της Ένωσης Ιλίου καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στα επόμενα βήματά της."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ