1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2023 15:05

Α2 γυναικών: Στον πάγκο της Αργυρούπολης ο Γιώργος Μενδρινός

Ο Γιώργος Μενδρινός θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Κωστακόπουλου στον πάγκο της δευτεραθλήτριας της Α2 γυναικών (Α’ ζώνη) Αργυρούπολη.

Ο Μενδρινός προέρχεται από μια σπουδαία καριέρα έξι ετών στα πρωταθλήματα της Κρήτης, με τίτλους και διακρίσεις με τις  γυναικείες και αναπτυξιακές ομάδες της ΓΕΗ και του ΝΟΠΕΡ, ενώ πέρυσι ήταν στην προπονητικό τιμ του πρωταθλητή Απολλώνιου στην Πρι Λιγκ.

H ανακοίνωση του ΑΟΝΑ

«Εμείς ψηφίσαμε Γιώργο Μενδρινό!!Τα ηνία της γυναικείας μας ομάδας αναλαμβάνει ο πολύπειρος προπονητής Γιώργος Μενδρινός.Οι στόχοι έχουν τεθεί και δεν είναι άλλοι από το να ηγηθεί της προσπάθειας να στηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.Σε καλοσωριζουμε Γιώργο στην οικογένεια του ΑΟΝ Αργυρούπολης.»

Το ευχαριστήριο της διοίκησης στον Νίκο Κωστακόπουλο

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στον Νίκο Κωστακόπουλο ο οποίος τον Νοέμβριο μόλις λίγες αγωνιστικές από την έναρξη του Πρωταθλήματος, έβαλε πλάτη και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα των γυναικών στον τελικό του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την άνοδο στην Pre-League.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δέχτηκες Νίκο να αναλάβεις την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και απέδωσες τα μέγιστα σε επαγγελματικό και σε ανθρώπινο επίπεδο. Σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς επίσης προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.Οι πόρτες του ΑΟΝΑ θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ