1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2023 21:04

Ελπίδα Αμπελοκήπων: Διπλό πάρτι παραμονής για Άνδρες και Γυναίκες

Διπλό πάρτι είχαμε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, για την παραμονή που πέτυχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους η γυναικεία και η ανδρική ομάδα του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου.

Αρχικά οι αθλήτριες του Στέλιου Κουτουνίδη επισφράγισαν την παραμονή τους στην Pre League (2023-24) κερδίζοντας τους Μακεδόνες Αξιού με το επιβλητικό 3-0 σετ, στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα πλέι άουτ και ολοκλήρωσαν με 2-1 νίκες συνολικά.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-19, 25-23).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Στ. Κώστογλου, Γαϊτανίδου, Σ. Κώστογλου / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Αρχοντή, Σουπιώνη, Μπαλογιάννη.

Πέμπτη θέση οι άνδρες

Επιτυχημένη ήταν η πορεία και για την ανδριική ομάδα της Ελπίδας, η οποία κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη του Βορείου Ομίλου της Α2 ανδρών.

Οι «πράσινοι» νίκησαν στην Ξάνθη τον ουραγό Ερμογένη με 1-3 σετ, αλλά έμειναν έξω από την τετράδα των πλέι οφ για μόλις έναν βαθμό, αφού ο Έβρος Σουφλίου πήρε επίσης πήρε επίσης το τρίποντο και κατέλαβε τη διεκδικούμενη 4η θέση.

Τα σετ: 1-3 (25-17, 18-25,18-25, 14-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Κουτουνίδης, Σιμητός, Γαλτσίδης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Σκλόπης / Σταυρίδης (λ), Δημητρακούδης (λ), Χρηστάκος, Κωνσταντινίδης, Όσσας, Μάρτσης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ