1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2022 23:08

Αργυρούπολη: Ανακοίνωση με αιχμές για τη Δήμητρα Λυκογιάννη-Η ανάρτηση της έμπειρης προπονήτριας

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της Δήμητρας Λυκογιάννη η οποία από χθες είναι η νέα προπονήτρια του Πανιωνίου στην Πρι Λιγκ γυναικών, ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της, η διοίκηση της Αργυρούπολης.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος των νοτίων προαστίων που αγωνίζεται στην Α2 γυναικών αναφέρει:

«Μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας οραμάτων και στόχων, οι δρόμοι μας με την Δήμητρα Λυκογιάννη χώρισαν.Εντελώς ξαφνικά και χωρίς πρότερη ενημέρωση ή Δήμητρα για δικούς της λόγους, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της σε άλλον σύλλογο.

Η έκπληξη μας μεγάλη διότι ούτε σημάδια κόπωσης στην σχέση μας υπήρχαν ούτε οικονομικής φύσεως οφειλές προς την ίδια προς τις αθλήτριες η προς τρίτους.

Την ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά της στον σύλλογο και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα της.
Ο σύλλογος θα συνεχίσει να πορεύεται με τις ίδιες αρχές με τους ίδιους στόχους προσηλωμένοι πάντα στο αθλητικό ιδεώδες»

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Έκλεισε ένας όμορφος κύκλος και άνοιξε ενας νέος»

Νωρίτερα από την ανακοίνωση του ΑΟΝΑ, η έμπειρη κοουτς Δήμητρα Λυκογιάννη ευχαρίστησε  με προσωπική της ανάρτηση όσους συνεργάστηκε στον ΑΟΝΑ:

«Σήμερα έκλεισε ένας όμορφος κύκλος τεσσάρων χρόνων με την ομάδα της Αργυρούπολης για ν´ανοίξει ένας νέος με τον Πανιώνιο.

Ήταν μια όμορφη, δημιουργική και επιδραστική συνεργασία η οποία μου άφησε μόνο φίλους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η αφοσίωση όλων στην κοινή προσπάθεια που κάναμε κάθε χρόνο, ήταν για εμένα έμπνευση για να τα δίνω όλα και να προσπαθώ για το καλύτερο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι το ελάχιστο που μπορώ να αναφέρω προς όλους με όσους είχα καθημερινή επαφή, διοίκηση, προπονητικό team, χορηγούς και φυσικά την κάθε αθλήτρια ξεχωριστά που με τίμησε με την παρουσία της και την αφοσίωσή της.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την τέλεια συνεργασία και θέλω να πιστεύω πως φεύγω σαν φίλη. Εις το επανιδείν στα γήπεδα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ