1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2022 17:32

Α2 Γυναικών-Κατερίνα Οικονόμου: «Η ψυχή των κοριτσιών και η τακτική έφεραν τη νίκη»

Μια τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στην Κηφισιά, για την 3η αγωνιστική της Ά ζώνης της Α2 γυναικών, καθώς η εκπληκτική ΑΕ Αμπελοκήπων απέδρασε με το εντυπωσιακό 2-3 από το Ζηρίνειο και σόκαρε τον γηπεδούχο Ηρακλή Κηφισιάς.

Η έμπειρη προπονήτρια των Αμπελοκήπων, Κατερίνα Οικονόμου, σχολίασε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια που αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος, ενώ ακολούθησαν την τακτική που είχαμε δουλέψει όλη την περασμένη εβδομάδα. Μετά το 1-0 δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, και καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα με 2-1, ενώ και στο τάι μπρέικ αγωνιστήκαμε με ψυχραιμία και μπορέσαμε να αντιδράσουμε από 13-11 που βρεθήκαμε πίσω. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.»

Tα σετ: 2-3 (25-22, 16-25, 23-25, 25-14, 15-17)

ΓΣΚ Ηρακλής (ΚώσταςΤαμπουρατζής): Μοντέρο, Παρισάκη, Μαραθοκαμπίτου, Κατσίκα, Κορναράκη, Παπαγιαννοπούλου, Κοκκίου (λ), Νάνου, Αλεξοπούλου, Τζαλαλή, Καλύβη, Μιχαηλίδη (λ).

ΑΕ Αμπελοκήπων (Οικονόμου Κατερίνα): Κατρή, Παπαδάκη, Παναγοπούλου, Κουκούτση, Περκέτση, Χιωτίνη, Παγώνη (λ), Παπανικολάκη, Καυκιά, Τσεμπελή, Θεοδοσοπούλου, Μωχάμεντ, Παπαδοπούλου (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ