1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2022 20:12

Ηρακλής Κηφισιάς: Στη γυναικεία ομάδα η κεντρική Κατερίνα Αλεξοπούλου

Προαγωγή στη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, πήρε η Κατερίνα Αλεξοπούλου. Η 19 χρονη (1μ76) κεντρική, που ξεπέρασε το περυσινό της τραυματισμό, επιλέχθηκε από τον προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή να να συνεχίσει στο νέο ρόστερ της γυναικείας ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 γυναικών.

Χαρακτηριστικά ο σύλλογος αναφέρει για την συμμετοχή της νεαρής αθλήτριας:

«Ένα ακόμα δικό μας παιδί θα κάνει το βήμα από τις ακαδημίες προς την γυναικεία ομάδα. Έχοντας διανύσει όλη την διαδρομή από τα μικρότερα τμήματα, ήρθε η στιγμή για την ένταξη της στην "μεγάλη" ομάδα. Η Κατερίνα αγωνίζεται ως κεντρικός και επιστρέφει δυνατά στους αγωνιστικούς χώρους έχοντας ξεπεράσει οριστικά τον περσινό της τραυματισμό. 

Στις δηλώσεις της ανέφερε : "Είμαι πολύ χαρούμενη κι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω ακόμα μια χρονιά στον Ηρακλή Κηφισιάς. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι όλες να είμαστε υγιείς και να χαρίσουμε νίκες στην ομάδα μας."

Ηρακλής Κηφισιάς (ρόστερ)

Πασαδόροι:

:Κεντρικές: Ειρήνη Κορναράκη, Λουκία Παπαγιαννοπούλου, Κατερίνα Αλεξοπούλου

Διαγώνιες

Ακραίες: Ιωάννα Παρισάκη

Λίμπερο: Τόνια Κοκίου

Προπονητής: Κώστας Ταμπουρατζής

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ