1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2022 14:16

Στην Άρτεμιδα Κορυδαλλού η Άγάπη Μπρουκς

Την Αγάπη Μπρούκς ανακοίνωσε η Άρτεμις Κορυδαλλού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυναικών. Η 19 χρονη(1μ81) ελληνοκουβανέζα που προέρχεται από βολεϊμπολική οικογένεια (κόρη του Κουβανού Φρέντι Μπρουκς και της πρώην διεθνής, Ντίνα Λαμπράκη), αγωνίζεται ως ακραία ενώ πέρυσι έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας GNTM 4.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Μπρουκς που έχει περάσει από Άρη, ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ στην οποία τελικά δεν αγωνίστηκε λογω των υποχρεώσεων της στο μόντελιγκ, αναφέρει:

«Με την ΑΓΑΠΗ ΜΠΡΟΥΚΣ χτίζει τα άκρα της η Άρτεμις Κορυδαλλού. Η Αγάπη προέρχεται από οικογένεια πρωταθλητών, αφού ειναι κόρη του Κουβανού αθλητή του Βόλεϊ, Freddy Brooks και της Ελληνίδας Ντίνας Λαμπράκη με πολλες συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών.

Τελευταία ομάδα της Αγαπης ήταν ο ΠΑΟΚ και φέτος θα αγωνίζεται σαν ακραία στην Αρτεμις Κορυδαλλού. Είναι γεννημένη το 2003,εχει υψος 1.81 και παραλληλα με το βόλεϊ και το μπιτς βολει, ασχολείται με το μόντελινγκ και τις σπουδές της.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΓΑΠΗ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ