1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2022 22:22

Α2 Γυναικών: Με αιχμή την Κουβανή Σάντος, ο Μίλωνας ανακοίνωσε το ρόστερ διεκδίκησης ανόδου στην Πρι Λιγκ (vid)

Το νέο πανίσχυρο ρόστερ του με το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ, παρουσίασε ο Μίλωνας. Στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες σε παραλιακό ξενοδοχείο, η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης για την βράβευση των ομάδων υποδομής των κοριτσιών και τις περυσινές επιτυχίες που πέτυχαν (τίτλος ΕΣΠΕΔΑ στις νεάνιδες και άνοδος κορασίδων), αποκαλύφθηκε και το ρόστερ γυναικών 2022-23.

Μορφή του νέου Μίλωνα θα είναι η πολύπειρη Κουβανή διαγώνια, Γιανέλι Σάντος (φωτο), η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στις Αμαζόνες και συμφώνησε με τις «πράσινες» για τρία χρόνια.

Στα παλιά λημέρια της επέστρεψε η επίσης έμπειρη ακραία Μαρία Θεοδωρακέα που έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμάτας μαζί θα είναι και η επίσης εξελίξιμη ακραία,Έλενα Κόντη από τη ΧΑΝΘ, στο φιλέ θα μπλοκάρει η εξαιρετική Σοφία Καρακύκλα που επίσης αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στο σύλλογο της Καλαμάτας.

Πασαδόροι θα είναι πολύ ταλαντούχες Μαριάνα Ανυφαντή από τον Ηρακλή Κηφισιάς και η Γεωργία Μανώλαινα από τον Παπάγου.

Επίσης αποκτήθηκε η λίμπερο Αναστασία Φιλιππίδη και η ομάδα είναι πολύ κοντά σε άλλη μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Προπονητής και τη νέα σεζόν  θα είναι ο έμπειρος και πολυνίκης Γιώργος Δεναξάς, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε το repeat στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ με τις νεάνιδες ενώ με τις γυναίκες τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Α2, μετά από μεγάλη μονομαχία με τον πρωταθλητή Απολλώνιο.

Με την ομάδα του Μίλωνα ανανέωσαν από πέρυσι οι: Αγγελίνα Δορμπαράκη, Στεφανία Παπαχατζή, Μαργαρίτα Χάνα, Ειρήνη Κακλαμάνου, Μαρία Θώδη.

Το νέο ρόστερ Μίλωνα

Πασαδόροι: Μανώλαινα, Ανυφαντή

Ακραίες: Θώδη, Θεοδωρακέα, Έλενα Κόντη

Διαγώνιες: Σάντος, Κακλαμάνου

Κεντρικές: Δορμπαράκη, Παπαχατζή, Καρακύκλα

Λίμπερο: Χάνα, Φιλιππίδη

Προπονητής: Γιώργος Δεναξάς

Δείτε στο παρακάτω λινκ τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης των βραβεύσεων του Μίλωνα καθώς και δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Δεναξά και των παικτριών Δορμπαράκη, Θώδη, Θεοδωρακέα, Σάντος για τις προοπτικές του νέου πρωταθλήματος

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ