1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2022 17:02

Α2 Γυναικών: Αλλαγή σελίδας στους Αμπελόκηπους με νέα προπονήτρια την Κατερίνα Οικονόμου

Αλλαγή σελίδας στους Αμπελοκήπους, καθώς η έμπειρη κόουτς Κατερίνα Οικονόμου ανακοινώθηκε ως η νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών. Η Οικονόμου διαδέχεται στον πάγκο τον επίσης έμπειρο, Νίκο Λιγνό, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Κατερίνα Οικονόμου είναι η νέα προπονήτρια της Γυναικεία μας ομάδα των Αμπελοκήπων για την σεζόν 2022-2023. Μετά την απόφαση του επί 15 χρόνων προπονητή μας Λιγνού Νίκου να κάνει ένα διάλειμμα από την Γυναικεία ομάδα, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην Κατερίνα δίνοντας της τα “κλειδιά ” του Γυναικείου τμήματος. Ευχόμαστε να έχουμε μία χρονιά με υγεία και επίτευξη των πάντα υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Το βιογραφικό της Κατερίνας Οικονόμου

:H   Κατερίνα Οικονόμου είναι γεννημένη το 1972 και είναι απόφοιτη της σχολής προπονητών Ελλάδος και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης. Υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ σε αρκετές ομάδες σε μία πορεία 20 χρόνων. Από το 2008 ασκεί την προπονητική της ιδιότητα. Έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών Πήγασου Νέου Κόσμου και Αργυρούπολης με αρκετές επιτυχίες, ενώ έχει βρεθεί στον πάγκο Πήγασου Νέου Κόσμου σε Άντρες και Γυναίκες, στην Αργυρούπολη, στον Πανιώνιο και στο Παλαιό Φάληρο.

Με τον Πήγασο Νέου Κόσμου έχει άνοδο σε Γυναίκες και Άντρες με την ανδρική ομάδα να ανεβαίνει και να διατηρείται στην Α2. Με τους Άνδρες της Αργυρούπολης ανέβηκε και έμεινε στην Α2 ενώ ανέβασε και το Παλαιό Φάληρο στην Β’ Εθνική Γυναικών. Έχει κατακτήσει επίσης δύο Κύπελλα με Πήγασο (ΕΣΠΑΑΑ) και Αργυρούπολη (ΕΣΠΕΔΑ).»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ