1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2022 18:02

A2 Γυναικών: Πέμπτη και...φαρμακερή για Μίλωνα-Απολλώνιο, σπουδαία ντέρμπι στην Β' ζώνη

Πέμπτη και... φαρμακερή για Απολλώνιο και Μίλωνα για τα πλέι οφ ανόδου της Α2 γυναικών. Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του Κερατσινίου με 9 πόντους και με τον αέρα της μίνι παράδοσης που έχει δημιουργήσει φέτος κόντρα στην ομάδα της Ν. Σμύρνης ( 3 νίκες στο πρωτάθλημα, 1 ματς κυπέλλου), θέλει μια ακόμη πέμπτη νίκη, που θα της δώσει την δυνατότητα να κάνει άλμα ανόδου, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Από την άλλη για τον παθιασμένο Μίλωνα, το ματς στην έδρα του, είναι «τελικός». Στόχος της ομάδας της Ν.Σμύρνης, είναι να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει φέτος κόντρα στον Απολλώνιο, και να πάρει ένα τρίποντο-«κλειδί» που θα φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο της ανόδου και θα τον βάλει για τα καλά στο «κόλπο» της πρώτης θέσης.

Επίσης ο Μίλωνας την Τετάρτη 9/3 δίνει εξ’ αναβολής ματς με την Πετρούπολη, όπου και αυτό το ματς μπορεί να γίνει καθοριστικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το δεύτερο ντέρμπι του ομίλου όπου η Πετρούπολη που έχει παιχνίδι λιγότερο υποδέχεται την Αργυρούπολη. Οι γηπεδούχες θέλουν την πρώτη νίκη στον όμιλο αλλά και τη ρεβάνς από τον ΑΟΝΑ, καθώς έχουν χάσει και τα τρία φετινά ματς που έπαιξαν στην κανονική διάρκεια και στην πρεμιέρα των πλέι οφ..

Από την άλλη η ομάδα της Αργυρούπολης μετά από δύο σερί ήττες που την άφησαν πίσω, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει το θετικό σερί που έχει κόντρα στην Πετρούπολη ενώ θα περιμένει τυχόν «στραβοπάτημα» του Απολλώνιου που θα της δώσει και πάλι σοβαρές ελπίδες ανόδου.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουμε και στην Β ζώνη όπου διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου με το ντέρμπι Πρέβεζας- Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού να κυριαρχεί. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από την κανονική περίοδο και υπόσχονται ένα ακόμη συναρπαστικό ματς. Η Πρεβεζα παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν και θέλουν το τρίποντο για να πάρει κεφάλι στην βαθμολογία.

Το νικηφόρο σερί της από την αρχή της σεζόν θέλει να συνεχίσει και η Ελπίδα Αμπελοκήπων που έκανε περίπατο στην κανονική περίοδο και υποδέχεται την Νίκη Αλεξανδρούπολης η οποία πήρε βαθμό στην πρεμιέρα από την Πρέβεζα. Τέλος ενδιαφέρον ματς έχουμε και στο Ασβεστοχώρι οπου η Νέα Γενεά αντιμετωπίζει τα δυνατά Γιάννενα

 Το πρόγρμμα των αγώνων

Α Ζώνη Γ ομιλος

Σαββατο 5/3

Ν. Παξιμαδάς 18.30 ΓΣ Πετρούπολης - ΑΟΝ Αργυρούπολης Κυργιαλάνη - Μαλκοπούλου

Μίλωνα 19.30 ΑΟΝΣ Μίλων - ΟΦΑ Απολλώνιος Γεωργάκη - Χατζηβασιλείου

Α’ Ζώνη-Δ’ Όμιλος

 Σάββατο 5/3/2022

Στ. Καραλής 20.00 Ένωση Βύρωνα - ΑΕ Αγ. Παρασκευής Κατερλή - Ζαρμπίνης

Κυρ. 6/3/2022

Λίντο 16.00 ΓΕ Ηρακλείου - ΓΣΚ Ηρακλής Κουνδουράκη - Καραπουλάκης

Μ. Μερκούρη> 16.00 ΝΟΠ Ρεθύμνου - ΑΣΠ Απόλλων Τραχαλάκη - Σπαντιδάκη

Β’ Ζώνη-Γ’ Όμιλος

Σάβ. 5/3/2022

Ι. Λεμονίδης 16.00 ΑΣ Ελπίς - ΓΣΓ Νίκη Μπουκουβάλα - Δρανίτσας

ΔΑΚ Πρέβεζας 18.00 ΦΓΣ Πρέβεζας - Φιλαθλ. Λαρισαϊκός Φλούδας - Τζελέτας

ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου 18.00 ΜΑΣ Νέα Γενιά - ΑΣ Γιάννενα Κυριακόπουλος - Κοτσικάρη

Β’ Ζώνη-Δ’ Όμιλος

Σαβ. 5/3/2022

ΕΑΚ Σταυρούπολης 18.00 ΕΟ Σταυρούπολης - ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας Παπακοσμάς - Βασδέκης

Αγριάς 17.00 ΑΣ Αργώ Βόλου - ΑΟ Καβάλα Κατσιούλης - Παρασκευάς

 1ου Γυμν. Λάρισας 17.00 ΕΑ Λαρίσης - ΑΣ Γαία Δράμας Σκορδαρά - Χουλιαρόπουλος

Κατσιμίδου 15.00 ΑΣ Ασκληπιός - Φοίνικας Αλεξ/λης Βήτας - Χλωρός

Βαθμολογία Γ ομίλου Α ζώνης ΕΔΩ

Βαθμολογία Δ ομίλου Α ζώνης ΕΔΩ

Bαθμολογία Γ ομίλου Β ζώνης ΕΔΩ 

Βαθμολογία Δ ομίλου Β ζώνης ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ