1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2022 02:05

A2 γυναικών: Αποχωρεί απο τα πλέι άουτ η ΕΑΠ

Με επίσημο έγγραφο που έστειλε η ΕΑΠ στην ΕΟΠΕ ενημέρωσε ότι αποχωρεί από τα πλέϊ άουτ της Α2 Εθνικής Γυναικών. Να σημειωθεί ότι η Πατρινή ομάδα έκανε αρνητικό ρεκορ στην κατηγορία αφού είχε 0/10 ματς της κανονικής περιόδου, δεν πήρε βαθμό και με το ζάρι είχε 2-30 σετ!

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η Πατρινή ομάδα θα υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΠ, θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο ενώ θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.
πίσω.

Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΑΠ να αποχωρήσει από το φετινό πρωτάθλημα, στην επιστολή της στην ΕΟΠ αναφέρει ότι αρκετές αθλήτριες της είναι φοιτήτριες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας, αφού έχουν φορτωμένο πρόγραμμα εξ αιτίας της εξεταστικής στα Πανεπιστήμια. Τέλος αναφέρει για  σοβαρό τραυματισμό της βασικής πασαδόρου της ομάδας , η οποία δεν μπόρεσε να αντικατασταθεί.

Πηγή:Pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ