1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2021 23:13

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός: «Εξαιρετική διαιτησία, απαράδεκτη φιλοξενία»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός με την οποία διαμαρτύρεται για τις συνθήκες φιλοξενίας της πρεμιέρας της Α2 Γυναικών κόντρα στον Ηρακλή Γέφυρας, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θεσσαλικού συλλόγου αναφέρει:

«Ήττα για την γυναικεία ομάδα μας με 3-2 σετ στην πρώτη αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 Γυναικών. Σε ένα αμφίρροπο αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για ένα καλό ξεκίνημα ,τα κορίτσια μας βρέθηκαν να κερδίζουν με 14-11 στο τάι μπρέικ αλλά  δεν κατάφεραν να φύγουν με τους 2 βαθμούς της νίκης από την έδρα του Ηρακλή Γέφυρας .  

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των αθλητριών και των δύο ομάδων ,μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε κάτι ακόμη που μας λύπησε ιδιαίτερα.Ή φιλοξενία που τύχαμε, ήταν απαράδεκτη.

Η ελληνική λέξη "φιλοξενία" (philoxenia), είναι σύνθετη και σημαίνει «αγάπη προς τον ξένο» ,κάτι που μάλλον εκεί στον Ηρακλή Γέφυρας δεν το μάθανε. Δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι  τέτοιο σε επίπεδο Α2 Εθνικής.

Ούτε καν σε παγκορασίδων. Άδεια για τον αγώνα δεν υπήρχε. Ζητήσαμε νερό για τις αθλήτριες μας στο 4ο σετ  και το μόνο που λάβαμε ήταν αδιαφορία και ειρωνεία. Ευτυχώς που οι διαιτητές της αναμέτρησης πέρα από την εξαιρετική τους διαιτησία , ήταν προπάντων άνθρωποι. Ο πρώτος διαιτητής όταν κατάλαβε τη γίνεται , διέκοψε το παιχνίδι και μας έφερε ο ίδιος  νερά για τις αθλήτριες που είχαν καταπονηθεί και αφυδατωθεί από την προσπάθεια τους.

Για εμάς προέχει η υγεία των αθλητριών και όχι η νίκη με κάθε κόστος που αναζητά ο κάθε προπονητής. Το λυπηρό είναι ότι στο άθλημα μας υπάρχουν ακόμη τέτοιες ομάδες που δεν μπορούν να ξεφύγουν από παλιές, νοσηρές  νοοτροπίες.

Αλλά αντίθετα με εσάς, εμείς είμαστε ένας σύλλογος που αντιπροσωπεύει το ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄  και να είστε σίγουροι ότι στον δεύτερο γύρο στη Λάρισα όλα θα είναι όπως πρέπει ,όπως συνηθίζουν οι ομάδες μεταξύ τους, αλλά και παραπάνω αν μας ζητήσουν.

ΤΟ ΔΣ του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ