1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2013 12:41

Ο Kαλογερογιάννης παρουσιάστηκε στον Πορφύρα

Ο Βασίλης Καλογερογιάννης είναι ο νέος προπονητής στον Πορφύρα τόσο στις γυναίκες, όσο και στις νεάνιδες. Ο Καλογερογιάννης παρουσιάστηκε χθες από την διοίκηση στις παίκτριες της ομάδας. Τις ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων αλλά και της Ακαδημίας θα έχει η Πόπη Καλλή με συνεργάτιδα τη Μίνα Τσαπούρη.
Ο Καλογερογιάννης είναι 35 ετών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, υπήρξε αθλητής της Πετρούπολης και της Ενωσης Ιλίου κι ως προπονητής εργάσθηκε στα τελευταία 5 χρόνια στην Ενωση Ιλίου, τόσο στις υποδομές όσο και στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου.
Κατέκτησε διακρίσεις με τις ομάδες των υποδομών κι ανάπτυξης του Ιλίου, συμμετείχε μαζί τους σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, οδήγησε την γυναικεία ομάδα στην τρίτη θέση στην εφετινή σαιζόν, στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ και πριν απο 4 χρόνια είχε πετύχει  τη μεγάλη έκπληξη κι είχε αντιμετωπίσει τον Πορφύρα στον τελικό Κυπέλλου στο Βυζαντινό, όπου είχε ηττηθεί με 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ