1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2021 23:52

Μίλωνας: Στη Ν. Σμύρνη θα πασάρει η Ηλιάνα Αρβανίτη

Την τρίτη της μεταγραφή για τη νέα χρονιά στην Α2, γνωστοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας με την 21 χρονη (1μ75) ταλαντούχα πασαδόρο, Ηλιάνα Αρβανίτη.

Η Αρβανίτη θα αποτελέσει το δίδυμο πασαδόρων με την Εβελίνα Αποστόλου και ο σύλλογος της Ν. Σμύνρης αναφέρει στην ανακοίνωση του

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Ηλιάνα Αρβανίτη.Η νεαρή πασαδόρος θα προσφέρει μία ακόμη εξαιρετική λύση στα χέρια του coach Γιώργου Δεναξά και θα αποτελέσει το δίδυμο στην πάσα μαζί με την Εβελίνα Αποστόλου.

Η νέα παίκτρια του συλλόγου μας ξεκίνησε την πορεία της στον Άλιμο, ενώ έχει περάσει από τον Ολυμπιακό (κατακτώντας αργυρό μετάλλιο στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ με τις Νεάνιδες), από τη Δραπετσώνα, από την Αργυρούπολη με την οποία συμμετείχε στην Α2 κατηγορία, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Απολλώνιου.

Ηλιάνα καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μίλωνα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Μίλωνας (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Ηλιάνα Αρβανίτη

Ακραίες: Τόνια Κοντούδη, Μαρία Θώδη

Διαγώνιες Σπύρη Αλεξάνδρα, Δήμητρα Γεωργακοπούλου

Κεντρικές: Έλενα Μαριάτου,Στεφανία Παπαχατζή

Λίμπερο Φωτεινή Βουλγαράκη

Προπονητής: Γιώργος Δεναξάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ