1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2021 20:45

Παραμένει στο τιμόνι των γυναικών του Μίλωνα ο Γιώργος Δεναξάς

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδα του Μίλωνα θα συνεχίσει ο Γιώργος Δεναξάς. Η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο  και φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος μετά την περυσινή ματαίωση του πρωταθλήματος, θα ξεκινήσει από την αρχή το «χτίσιμο» της γυναικείας ομάδας,  η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στη Πρι Λιγκ.

Ήδη ο σύλλογος της Ν.Σμύρνης έχει ολοκληρώσει αρκετές συμφωνίες με ταλαντούχες αθλήτριες σε διάφορες θέσεις, και τις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιωργο Δεναξά, η διοίκηση του Μίλωνα ανακοίνωσε:

«Με γνώμονα την κοινή πεποίθηση ότι “βαδίζουμε” στον σωστό δρόμο, ο Σύλλογος μας ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Coach Γιώργο Δεναξά, αναθέτοντας του και πάλι μαζί με την Γυναικεία ομάδα και όλο το “οικοδόμημα” των υποδομών μας στα κορίτσια, προσβλέποντας  σε ένα ακόμη πιο αίσιο μέλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι στα επόμενα λίγα χρόνια οι προσδοκίες μας αλλά κυρίως το όραμα του Coach Δεναξά θα γίνει πραγματικότητα.Coach καλή χρονιά, καλή δύναμη και είμαστε όλοι δίπλα σου.Επιτροπή Volley»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ