1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2021 19:30

Στον Απολλώνιο θα «σκουπίζει» η Ευαγγελία Τουλγαρίδου

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του έκανε ο Απολλώνιος με την απόκτηση της Ευαγγελίας Τουλγαρίδου. Η 23 χρονη λίμπερο που έχει αγωνιστεί σε Μαρκόπουλο, ‘Αρτεμις Κορυδαλλού, Πανναξιακό, ΑΕΚ,αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα του Κερατσινίου στον αμυντικό τομέα και ειδικά στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη συνεργασία με την Τουλγαρίδου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Τουλγαρίδου Ευαγγελία (λίμπερο)."

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Ευαγγελία ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Απολλώνιου. Είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους με διάρκεια κάτι το οποίο ταιριάζει απόλυτα και στην δίκη μου φιλοσοφία ως αθλήτρια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα που με επέλεξαν για να είμαι μέρος αυτών των στόχων και ελπίζω με την απόδοση μου να τους δικαιώσω''.

Ευχόμαστε στην Ευαγγελία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία MAS SA και προσωπικά τον Πρόεδρο της, κ. Ζαΐμη Λεωνίδα, για την βοήθεια τους, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ