1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2013 15:57

«Καλό βόλεϊ και παραμονή»

Να κάνει τα πάντα προκειμένου ο νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών, ΑΟ Θήρας, να παίξε ο καλό βόλεϊ και να μείνει στην κατηγορία, υποσχέθηκε η προπονήτρια του συλλόγου Ελένη Μεμετζή σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιόφωνο των Κυκλάδων. Παράλληλα αναφέρθηκε στην απόφασή της να σταματήσει το βόλεϊ ως αθλήτρια.

«Έκλεισε μια περίοδος 25-26 χρόνων που ήμουν αθλήτρια. Η ψυχή ήθελε να συνεχίσω, αλλά το σώμα δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Κάποια στιγμή έρχονται και οι τραυματισμοί και από αυτούς έχω… μπόλικους. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να αποχωρήσω.

Υπεραγαπώ το βόλεϊ. Δεν το έχω χορτάσει και από τη στιγμή που το αφήνω σαν αθλήτρια, θα ήθελα να το υπηρετήσω από άλλο πόστο. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα με τις μικρές ηλικίες. Ξεκίνησα από το τοπικό, τον ΑΟ Θήρας και πλέον πάμε στην Α2. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι άνθρωποι της διοίκησης και οι κοπέλες. Όλη η Σαντορίνη ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια. Για αυτό και δεν σκέφτηκα καθόλου να πω το ναι.

Σίγουρα θα μείνουν κάποιες αθλήτριες από τη Σαντορίνη, αλλά χρειαζόμαστε αρκετές μεταγραφές. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Συζητάμε με τον πρόεδρο. Βέβαια ο στόχος μας είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα σιγά σιγά θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Τον Αύγουστο η ομάδα συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής. Είναι πολύ νωρίς για να ονειρευόμαστε Α1. Θα κάνουμε σταθερά βήματα. Θέλουμε κάθε Σάββατο να παίζουμε καλό βόλεϊ για να ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Σκεφτόμαστε και να φέρουμε ταλέντα από τα νησιά, αλλά και να κάνουμε μεταγραφές από την Αθήνα. Αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, άρα δύο μήνες πριν θα προγραμματιστεί να αρχίσει η προετοιμασία μας.

Στις ακαδημίες έχουμε ήδη 70 παιδιά. Για αρχή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θα επιδιώξουμε να τα διπλασιάσουμε».


1 σχόλιο

  • Comment Link οκ Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 20:33 posted by οκ

    Σε κάποιο Ράδιο, δεν υπάρχει... Υπάρχει στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, στην εκπομπή ''Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ'', που επιμελείται η δημοσιογραφική ομάδα του sportcyclades.gr και παρουσιάζουν ο Σπύρος Μάκαρης και ο Νικόδημος Λιανός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ