1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2019 00:56

Οι βραβεύσεις του Ασκληπιού Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες ο ετήσιος χορός του Ασκληπιού Τρικάλων, ο οποίος συνοδεύτηκε και από τις ανάλογες βραβεύσεις.   

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό εξέφρασε την συμπαράσταση της Περιφέρειας στην προσπάθεια του Ασκληπιού για την άνοδο του αθλητισμού στην γύρω περιοχή.

    Επίσης το παρών από πλευράς Δήμου Τρικκαίων, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πολιτισμού κ. Ακης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε την απόφαση του Δήμου να βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες των σωματείων για την καλυτέρευση των συνθηκών στους αθλητικούς χώρους ενώ από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Τατσιόπουλος  ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και όλους όσους την προηγούμενη περίοδο βοήθησαν την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και έδωσε ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαχάμης, ο κ. Καπέλος Γ. και η ψυχή του ΣΟΑΤ κ. ΠαΪταρίδης Ν. Η διοίκηση του Ασκληπιού με την ευκαιρία της εκδήλωσης τίμησε δύο ανθρώπους που με την δουλειά τους πρόσφεραν στην ομάδα αλλά και στον Αθλητισμό γενικότερα.

Έτσι, για την μεγάλη του προσφορά στο βόλεϊ αλλά και στον αθλητισμό της περιοχής και όχι μόνο τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Βασίλης Βαριάμης που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του Γιώργος, φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ. Την απονομή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας.

  Στην συνέχεια ο Ασκληπιός τίμησε για την προσφορά της στην ομάδα την κ. Σοφία Παναγιάρη (φωτό) η οποία υπήρξε προπονήτρια των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού, και με την δικής της συμβολή η ομάδα των κορασίδων πέτυχε την μεγαλύτερη διάκριση πανελλαδικά στην πρόσφατη ιστορία της, φτάνοντας στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στη Ζάκυνθο. Την απονομή της πλακέτας στην κ. Παναγιάρη έκανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Ακης Αναστασίου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ