1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2019 17:06

Παραμένει στους Αμπελόκηπους η Ηλιάνα Βασιλειάδη

Τους Αμπελόκηπους θα ενισχύσει και στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, η Ηλιάνα Βασιλειάδη. Η 23 χρονη (1μ81) ακραία-«μπόμπερ» που συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο του συλλόγου από την Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ, συμφώνησε με την διοίκηση των Αμπελοκήπων για παραμονή και τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για την κορυφαία σκόρερ του συλλόγου την περασμένη σεζόν αναφέρει:

«Στην ομάδα μας για άλλη μια χρονιά θα παραμείνει η Ηλιάνα Βασιλειάδη που θα καλύψει μία από τις θέσεις των ακραίων στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα της, όντας μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες στην άνοδο της ομάδας μας.

Η Ηλιάνα προέρχεται  από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και με εξαίρεση τη χρονιά 2016-2017 που αγωνίστηκε στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου ήταν παρούσα σε όλη τη διαδρομή μας από την Γ’ Αθηνών έως και την φετινή άνοδο στην Α2.  Της ευχόμαστε να έχει μία σούπερ χρονιά με υγεία και επιτυχίες!Η Ηλιάνα μας είναι γεννημένη το 1996, έχει ύψος 181 και είναι γραφίστας στο επάγγελμα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ