1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2019 13:08

Ηλιάνα Βασιλειάδη: «Οι Αμπελόκηποι ανέβηκαν στην Α2 για να παραμείνουν»

Εκπληκτικό φινάλε για τους Αμπελόκηπους, οι οποίοι μέσα σ’ ένα μήνα σχεδόν, κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ μέσα στο Χαλάνδρι και να «κλειδώσουν» την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στο αντίστοιχο τουρνουά της Πάτρας.

Από τις κορυφαίες παίκτριες των Αμπελοκήπων στην κατάκτηση των τίτλων, η ακραία «μπόμπερ», Ηλιάνα Βασιλειάδη, σχολίασε για τη νέα επιτυχία του αθηναϊκού συλλόγου:

«Κλείσαμε την χρονιά με επιτυχία και χαμόγελα. Το τουρνουά ανόδου στην Πάτρα ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία. Δεν είχαμε τόσο να διαχειριστούμε την ψυχολογική πίεση, όσο την σωματική κούραση η οποία χτύπησε «κόκκινο» μετά το παιχνίδι με την ΕΑΠ (1-3), στο οποίο τελικά καταφέραμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, στην δύσκολη έδρα που μας έκανε κάποιες στιγμές να χάσουμε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωση μας.

Μετά τα άλλα δυο παιχνίδια (Αργυρούπολη, ΓΕΗ) ήταν μια διαχείριση του προπονητή μας (Νίκος Λιγνός) για να χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ καθώς και να ξεκουράσει τη βασική ομάδα, χωρίς βέβαια να χάσει τον στόχο της ανόδου.

Όσο για τους στόχους της ομάδας από δω και πέρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ανεβήκαμε για να μείνουμε. Τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στη συνέχεια με τον προπονητή και τη διοίκηση.»

Φωτο: Δημήτρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ