1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2019 14:21

Μήνυμα Χριστόπουλου: «Θα με βρουν απέναντί τους όσοι πολεμούν το βόλεϊ του Απόλλωνα»

 

Μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα με 3-1 σετ επί του Νηρέα Χίου για την 13η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Γυναικών, ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Γιώργος Χριστόπουλος με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας:

«Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα από εμένα και από τους φίλους-γονείς που συμπαραστέκονται είναι άξια συγχαρητηρίων. Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας κάνει μεγάλη πορεία σ' όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια. Η ανδρική μας ομάδα που συμμετέχει με εφήβους στη Β' Εθνική είναι φαβορί για να ανέβει στην Α2 Εθνική. Η Γυναικεία μας ομάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα αντίθετα προγνωστικά, παραμένει στην κατηγορία με πολύ θετική παρουσία, στηριζόμενη αμιγώς από παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και δημιουργούν προβλήματα στην πορεία της ομάδας ή δεν θέλουν να πάει μπροστά, αυτοί θα με βρουν απέναντί τους. Τελειώνοντας θα πώ ότι το βόλεϊ τιμάει με τη παρουσία του σ' όλα τα επίπεδα, όσο κανένας άλλος, την ιστορία και το όνομα του συλλόγου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ