1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2018 23:37

H Aγία Παρασκευή πρώτη στο τουρνουά «Δημήτρης Ράπτης» του ΑΟΝΣ Μίλων

Η ΑΕ Αγία Παρασκευή κατέκτησε το 1ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών που διοργάνωσε ο Μίλωνας στο γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» στη μνήμη του Δημήτρη Ράπτη.

Οι ομάδες της Αγίας Παρασκευής, της Δραπετσώνας, του Πανελληνίου και του οικοδεσπότη Μίλωνα, τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά αυτό και βέβαια οι προπονητές των ομάδων αυτών βρήκαν μια πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουν την κατάσταση των ομάδων τους περίπου 20 ημέρες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Πολύς κόσμος και ανάμεσα τους μικρά παιδιά παρακολούιθησαν ωραίο βόλεϊ. Στον τελικό που είχε διάρκεια δύο ώρες η Αγία Παρασκευή νίκησε τον ΑΟΝΣ Μίλων με 3-2 σετ, ενώ την 3η θέση πήρε η Δραπετσώνα που επικράτησε του Πανελληνίου 3-1 σετ.Στους ημιτελικούς που έγιναν το Σάββατο η Αγία Παρασκευή νίκησε τη Δραπετσώνα 3-2 και ο Μίλων του Πανελληνίου 3-1 σετ.  

Το τουρνουά ολοκληρώθηκαν με βραβεύσεις των ομάδων και ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά καθώς πρόθεση της διοίκησης του Μίλωνα είναι το τουρνουά Δημήτρης Ράπτης να γίνει θεσμός στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα που πρόσφερε πολλά στο γυναικείο βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ