1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2013 22:24

Η Νέα Γενεά έσπασε το αήττητο του πρωταθλητή ΕΟΣ!

Θεσσαλονίκη. Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη:
Μεγάλη νίκη γοήτρου, πέτυχε η Νέα Γενεά επί του ΕΟΣ, στο Ασβεστοχώρι. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η γηπεδούχος ομάδα εμφανίστηκε πολύ ψυχωμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να επιστρέψει δύο φορές στο παιχνίδι. Αυτό συνέβη και στο 0-1 και στο 1-2 της ομάδας της Σταυρούπολης που κατέκτησε το πρώτο και το τρίτο σετ, δείχνοντας την ποιότητα της και τη διαφορά δυναμικής απέναντι στην αντίπαλό της.

Παρ' όλα αυτά, φάνηκε ποιος το ήθελε περισσότερο καθώς η ανατροπή απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μόνο τυχαία δεν ήταν. Στο πρώτο σετ, οι πράσινες κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να επικρατήσουν έχοντας σωστές επιθετικές προσπάθειες. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Ασβεστοχωρίου πίεσε και κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα. Στο τρίτο σετ, είχαμε ίδια εικόνα με το πρώτο καθώς η ομάδα του Σολκίδη ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και πήρε το σετ. Στο τέταρτο σετ, με πίεση στο σερβίς η γηπεδούχος έμεινε μπροστά στο σκορ για αρκετή ώρα. Ο ΕΟΣ μείωσε, έφτασε το σετ σε οριακό σημείο και τελικά κατέληξε στην ομάδα του Γαϊδατζή. Στο τάι μπρέικ είδαμε αγώνα θρίλερ καθώς η φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 4-8 αλλά έχασαν το παιχνίδι. Η μεγάλη ανατροπή έγινε με σερί για τη Γενεά που κατάφερε να πανηγυρίσει.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ.-Παπακοσμάς

Τα σετ: 3-2 (18-25, 25-23, 19-25, 25-23, 15-10)

ΝEA ΓΕΝΕΑ (Γαϊδατζής): Τσοπανίδου, Τσομίδου, Κοτέογλου, Πολυνοπούλου, Μπουρσανίδου, Βουρνή Νταή (λ)/ Γιουμούκη, Μπάγγου

ΕΟΣ (Σολκίδης): Μητσάνη, Μπούκα, Καλούδη, Μ.  Καλτουρμίδου, Δημητριάδου, Αργυροπούλου, (λ) Ιωαννίδου/ Άγγου

Δημήτρης Σολκίδης (Προπονητής ΕΟΣ): «Παρότι το πρωτάθλημα βαθμολογικά τελείωσε, είχαμε κίνητρο, όπως έχουμε πάντοτε. Ήμασταν πλήρης όπως και ο αντίπαλος και θέλαμε να κρατήσουμε το αήττητο. Τη διαφορά στο σημερινό παιχνίδι την έκανε η θέληση. Η Νέα Γενεά το ήθελε παραπάνω και το πήρε το παιχνίδι. Γενικότερα, πέρα από την όποια ποιότητα και την εξέλιξη του παιχνιδιού στο τέλος πολλές φορές μετράει πάνω από όλα ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δεν ήμασταν σε καλή μέρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ