1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2013 11:17

Έκαναν τα έξοδα στη Λαμία για να γίνει η φιέστα

Το να προσπαθούν οι παράγοντες να συντηρήσουν ομάδες βόλεϊ στη νησιωτική και ακριτική Ελλάδα αντί να είναι ευλογία έχει καταντήσει μαρτύριο. Η διοίκηση του Πανναξιακού που στον αγώνα με τη Λαμία αύριο στο φινάλε του πρωταθλήματος θέλει να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην Α1 γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της, αντιμετώπισε το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας.
Η διοίκηση του συλλόγου της Λαμίας είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί καθώς κι εκεί τα χρήματα έχουν στερέψει και ήταν αδύνατη η πολυδάπανη μετακίνηση στο Νάξο. Έτσι, η διοίκηση του Πανναξιακού αποφάσισε να πληρώσει τα έξοδα μετακίνησης της φιλοξενούμενης ομάδας για να γίνει ο αγώνας και η φιέστα αλλά κυρίως να τελειώσει το πρωτάθλημα του Α΄ομίλου χωρίς προβλήματα.

3 σχόλια

  • Comment Link απολς φιλαθλος Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 21:12 posted by απολς φιλαθλος

    προς kolotoubes

    Ο βυρωνας φιλε μου δεν θα συμμετειχε σε παιχνιδι που θα εκρινε την πτωση της λαμιας χαριζοντας απο την αρχη 3 βαθμους στην χιο..αν το δεις με αλλη ματια,τωρα η λαμια εχει πεσει...λογικο να μην πηγαινε...μπραβο στην ομαδα της ναξου για την καλη κινηση.!!

  • Comment Link Kolotoubes Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 14:19 posted by Kolotoubes

    Τώρα είναι φυσιολογικό μία ομάδα να μην διαθέτει λεφτά για ένα αδιάφορο ματς.. Όταν το είπε ο Βύρωνας πέσατε να τους φάτε.. Άλλα ο Θεός είναι μεγάλος. Καλή σας επιτυχία....

  • Comment Link Ιορδάνης Σιδερίδης Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 11:22 posted by Ιορδάνης Σιδερίδης

    Συγχαρητήρια για την κίνησή σας αυτή.
    Χίλια μπράβο.
    Έτσι γλυτώνει και την όποια τιμωρία και η Λαμία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ