1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2017 02:26

ΟΠΕΡ: «Μην αφήσετε το "Black Friday" να γίνει καληνύχτα του βόλεϊ»

Καυστική ανακοίνωση κατα τη διαιτησίας για τα οσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, εξέδωσε ο ΟΠΕΡ. Μαλιστα παρομοιάζει τα γεγονότα με την χθεσινή «Βlack Friday» και εύχεται να υπάρξει «Άσπρο Σάββατο» στο σημερινό ματς με τον ΑΣ Ηλιούπολης για την 7η αγωνιστική της Α2 ενω δεν αποκλείει την πιθανότητα να κινηθεί νομικά κατα των διαιτητών της συνάντησης.


Πιο αναλυτικα:

 

«Για την κακή Διαιτησία
BLACK FRIDAY
Στο Λουτράκι
BLACK FRIDAY
Στους υποστηρικτές τους


Άπασα η κοινή γνώμη του Ρεθύμνου αποσβολωμένη από την είδηση ότι στον αγώνα την Τετάρτη με τον Ποσειδώνα στο Λουτράκι υπήρξαν, 2 αποβολές και κρατηθήκαν 3 δελτία, από Πελοποννήσιους Διαιτητές .

Γνωρίζετε κύριοι και κυρίες του Βόλεϊ ότι από το σωματείο μας 7 αθλήτριες εκπροσώπησαν το πανεπιστήμιο Κρήτης στην Βαρκελώνη κατακτώντας την 2 θέση στην Πανεπιστημιάδα και αντί να δεχτούν τα συγχαρητήρια του ελληνικού βόλεϊ αντίκρισαν την προκλητική διαιτησία και τις κόκκινες κάρτες.

Πέρυσι οι ίδιες αθλήτριες κατέκτησαν την 1 θέση πάλι στην πανεπιστημιάδα στην Ιταλία επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την προσήλωση τους στο άθλημα που αγαπούν καθώς και την επιστημονική του προσήλωση. 

Πότε και σε ποιο γήπεδο έχουμε τιμωρηθεί ξανά¨ ΠΟΤΕ!!!.
Στα 25 χρόνια του Σωματείου μας από τα οποία τα 20 χρόνια έχουμε στις Εθνικές κατηγορίες χωρίς ποτέ να κρατηθεί δελτίο Αθλητή η Αθλήτριας μας.

Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ο ΔΟΛΟΣ η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ από όπου και αν προέρχεται και από όπου και αν στηρίζετε πρέπει άμεσα να αποκαλυφθεί και να υπάρξουν τιμωρίες γιατί με τέτοια σφυρίγματα δεν πάμε πουθενά και επειδή έχουμε διαδρομή και αθλητικό δρόμο δεν θα το ανεχτούμε και δεν θα μας εμποδίσει κάνεις.

Αν στόχος σας είναι ο πρόεδρος μας που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί μα τα διοικητικά της ΕΟΠΕ θέλουμε να το ξέρουμε ( ο Διαιτητής απευθύνθηκε για την θητεία του στην ΕΟΠΕ στον πρόεδρο μας) εμείς είμαστε περήφανοι για αυτό .

Παρακαλούμε όλους τους διοικούντες του βόλεϊ να πάρουν πρωτοβουλίες και το BLACK FRIDAY να το κάνετε ΑΣΠΡΟ και ΚΑΘΑΡΟ Σάββατο και να εγγυηθείτε για την ομαλές διαιτησίες για όλες της ομάδες.


Μην αφήσετε το BLACK FRIDAY να γίνει καληνύχτα του βόλεϊ.
Από το Ρέθυμνο ένα όμορφο Αθλητικό και ΑΣΠΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν το Σάββατο στον αγώνα της ομάδα μας με την Ηλιούπολη στις 16:00


Το Δ.Σ. το Ο.ΠΕ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Υ.Γ. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.»



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ