1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2017 11:12

Νικηφόρο τεστ για τον Ασκληπιό

Νικηφόρο ήταν το φιλικό που έδωσε χθες η γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού με αντίπαλο, αυτή τη φορά την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας και στο οποίο η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε με 1-3 ( 20-25, 21-25, 25-16, 12-15).


Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτριες ,ενώ με την ομάδα της Βασίλεβα αγωνίστηκαν και τέσσερις αθλήτριες από την ομάδα των κορασίδων. Η συμμετοχή τους είχε στόχο την συλλογή παραστάσεων από αγώνες της γυναικείας ομάδας αλλά και την σταδιακή προώθηση τους σε αυτήν.

Παίχτηκαν τέσσερα δυνατά και γεμάτα σετ με πολλές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες . Το τέλος βρήκε ικανοποιημένους τους δύο προπονητές οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι ομάδες τους είχαν ομοιογένεια και ρυθμό.

Ασκληπιός (Βασίλεβα):Βουλγαράκη,Λάιου,Μπόζιου, Παπαθεοδώρου, Χατζηχριστοδούλου, Κοτσίρα (λ),Σκέμπη, Γεωργίου, Βάκη, Αναστασίου, Ταμπρατζή,Βράκα (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ