1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2013 20:59

«Κατανοούμε τα φαντάσματα που βλέπει ο προπονητής της Λαμίας»

Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του Γ.Σ. Λαμίας Ηλία Αγγέλη στο starsports.gr και την αναδημοσίευσή τους από το volleynews.gr ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση:

«Σώζεται στην κατηγορία μία ομάδα (Νηρέας Χίου) που πήρε όλους κι όλους 4 κανονικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Γιατί το πώς πήρε το ματς με τον Πανιώνιο το ξέρουν όλοι και με ποιες αθλήτριες έπαιξε η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ας κοιτάξουν το φύλλο αγώνα της ομοσπονδίας. Η Ένωση Βύρωνα και ο Πανιώνιος ρυθμίζουν το πρωτάθλημα, το οποίο είναι αναξιόπιστο», θα θέλαμε να μάθουμε τόσο εμείς όσο και το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ, τι γνωρίζει παραπάνω (που δεν ξέρουμε εμείς) για το πώς κέρδισε ο Νηρέας Χίου στη Νέα Σμύρνη. Επειδή τα 123 έτη πορείας και προσφοράς του συλλόγου μας στον ελληνικό αθλητισμό δεν μπορούν να αφήσουν αναπάντητες τις συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές δηλώσεις του εν λόγω κυρίου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

«Ο Πανιώνιος κερδίζει και χάνει μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τυχόν κακές εμφανίσεις της ομάδας ή για όποιες απουσίες λόγω τραυματισμών είχαμε σε οποιονδήποτε αγώνα. Προφανώς ο εν λόγω κύριος αν και προπονητής προσποιείται ότι δεν γνωρίζει ότι τόσο οι κακές εμφανίσεις όσο και οι τραυματισμοί αγγίζουν όλες τις ομάδες. Σε κάθε περίπτωση στον αθλητισμό που υποτίθεται ότι υπηρετεί υπάρχει και η ήττα. Κατανοούμε ότι τα φαντάσματα που βλέπει ο εν λόγω κύριος αποτελούν άριστη δικαιολογία ώστε να καλύψει τα δικά του μέτρια αποτελέσματα. Αν στόχος του Γ.Σ. Λαμίας (μέσω του προπονητή του) είναι να δυναμιτίσει το κλίμα για τον επικείμενο αγώνα μεταξύ μας, τότε τους καθιστούμε υπεύθυνους για την οποιαδήποτε προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσει η αποστολή μας. Αν παρόλα αυτά οι δηλώσεις του προπονητή είναι εν αγνοία του Γ.Σ. Λαμίας, τότε το μοναδικό συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι ο Ηλίας Αγγέλης προσπαθεί να αξιοποιήσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν για να φέρει το όνομά του στην επιφάνεια».

9 σχόλια

  • Comment Link marinos Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 13:04 posted by marinos

    Ψυχραιμία παιδιά, το άθλημα δε φταίει σε τίποτα

  • Comment Link zots Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 10:16 posted by zots

    Ακόμα και αν δεν το κυνήγησε ο πανιώνιος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αλλοίωση από μια ομάδα λεγεωνάριων τις συμφοράς, που μετέχουν κάθε αθέμιτου μέσου για την συγκέντρωση βαθμών. Διαιτησίες κόρνες χρηματισμούς για μετακίνηση τρίτων ομάδων κλπ

  • Comment Link jak Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 09:05 posted by jak

    Εχει δικιο ο Πανιωνιος λιγες ωρες πριν τον αγωνα με την Χιο τραυματιστηκανε οι καλυτερες αθλητριες του...το πως???δεν το γνωριζω ισως στον υπνο τους να παθανε διαστρεμμα!!!!

  • Comment Link ΖΑΚ Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 07:30 posted by ΖΑΚ

    Καλό θα ήταν να πέσουν οι τόνοι και να τελειώσει ομαλά αυτό το έρημο το πρωτάθλημα.
    Όσοι αγαπούν ειλικρινά το volley ας βοηθήσουν σ' αυτό.

  • Comment Link by kalamata Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 22:48 posted by by kalamata

    πολυ φασαρια για το τιποτα βλεπω....γιατι αραγε??μηπως τελικα ολοι παιζουν ενα παιχνιδι πανω στο αθλημα?????αυτο ψαξτε κ αφηστε τις ανακοινωσεις...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ