1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2017 11:37

Καλαρά:«Σπουδαίο που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε το εμπόδιο του ΓΑΣ Μεσσαράς, τον οποίο φιλοξένησε σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-0 και ταυτόχρονα την πρόκριση στον γύρο των 16 της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.
Μετά τη λήξη του αγώνα, η προπονήτρια των “κυανέρυθρων”, Μαρία Καλαρά, μίλησε στο Nstv για τη σημασία αυτής της νίκης αλλά και το παιχνίδι με τις “ερυθρόλευκες” που έρχεται: “Πήραμε μια νίκη ψυχολογικής σημασίας γιατί η ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΖΑΟΝ μας στοίχισε. Θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον θα παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που θα είναι πολύ σπουδαίο. Όταν μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος έχει στόχο κάποια στιγμή να φτάσει στην Α1, είναι μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια να δούνε από κοντά το επίπεδο αυτών των ομάδων και να τεστάρουν τις δυνατότητές τους. Το παιχνίδι αυτό θα είναι μια πρόκληση αλλά εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος, θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Δηλώσεις επίσης έκανε και η Εύη Φλιάκου, παίκτρια του Πανιωνίου, η οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την κρητική ομάδα αλλά και σε αυτό με τον Ολυμπιακό: “Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι χωρίς πολλά λάθη. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι αρκετά δύσκολος αλλά θα πάμε για να τον ευχαριστηθούμε”.

Η εορτάζουσα εκείνη την ημέρα, Φαίη Μπακοδήμου, μίλησε για το δώρο της, που ήταν η νίκη και η πρόκριση: “Ήτανε το καλύτερο δώρο. Παίξαμε πολύ καλύτερα από το προηγούμενό μας παιχνίδι, είχαμε καλή διάθεση, μπήκαμε με ψυχολογία και το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο”. Η νεαρή αθλήτρια των “κυανέρυθρων” δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη επιτυχία της εθνικής Κορασίδων, της οποίας είναι μέλος: “Προκριθήκαμε για πέμπτη συνεχόμενη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλα τα κορίτσια χαρήκαμε πολύ που μπορέσαμε και συνεχίσαμε αυτήν την παράδοση”.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link elenaki Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 09:15 posted by elenaki

    Κυρια Καλαρα καλα όλα αυτά από στοχους ομαδας τι γινεται?Θα πιασουμε κανεναν?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ