1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2016 21:55

Ικανοποίησε η Κόρινθος στην πρόβα τζενεράλε

Με πολύ καλή απόδοση συνδυάστηκαν τα τελευταία φιλικά της Κορίνθου.
=
Η ομάδα του Γιώργου Μπούκουρα αρχικά νίκησε με 3-1 του Ίωνες και στη συνέχεια έφερε ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Μεσσηνιακό. Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα καθώς την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Κλειστό, επισκίασε ο τραυματισμός Δώρας Μπούκουρα.


Έτσι ολοκληρώνεται σιγά σιγά την προετοιμασία της ανανεωμένης ομάδας της Κορίνθου που φέτος έχει δύσκολο έργο καθώς ο όμιλος θα την φέρει ακόμη και ... στο βορρά.

1 σχόλιο

  • Comment Link Νίκος Β. Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 18:43 posted by Νίκος Β.

    Ο εξαιρετικός σύλλογος της Κορίνθου ας προσπαθήσει να μειώσει τον ανταγωνισμό, που υπάρχει μεταξύ των πιστών φιλάθλων του και του σημειωτή σκορ και φωτογράφου της ομάδας, αναφορικά με το ποιος θα θορυβήσει περισσότερο.
    Και οι μεν νεαροί τυμπανιστές φίλαθλοι είναι απόλυτα δικαιολογημένοι και κατανοητοί, έστω και αν τους ξέφυγε μια κροτίδα, μιας και μοχθούν να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Ο ώριμος ανταγωνιστής τους όμως, ο οποίος χρησιμοποιούσε ανεξήγητα αντικανονικά τα ηχητικά συστήματα, καλοπροαίρετα πιστεύω, οφείλει να γνωρίζει ότι η θέση του κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν του επιτρέπει σχετικές ενέργειες μιας και οι αγωνιστικοί παράγοντες πρέπει να είναι έστω και επιφανειακά ουδέτεροι.
    Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στην αθλήτρια, που τραυματίστηκε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ