1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2016 14:28

Ο Ηλυσιακός φιλικό 4-0 επί του ΦΟ Βριλησσίων

Το πρώτο φιλικό εντός έδρας έδωσε το Σάββατο 1/10 ο ΦΟ Βριλησσίων απέναντι στον Ηλυσιακό, με την ομάδα των Ιλισσίων να επικρατεί με 4-0.
Η ομάδα του Κώστα Λιώση έδειξε έτοιμη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στον Α2 υποόμιλο. Ο ΦΟ Βριλησσίων σε έναν ακόμα αγώνα δοκίμασε σχήματα, έχοντας όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του, χωρίς όμως να είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, λόγω μικροτραυματισμών. Ο Ηλυσιακός παρουσιάστηκε πιο συμπαγής και με περισσότερες ποιοτικές λύσεις σε σχέση με την περυσινή περίοδο και έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει, όπως κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Τα σετ: 0-4 (23-25, 23-25, 16-25, 25-27)

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ατσιδαύτης): Παπαστεργίου, Μικρουδάκη, Αργυρίου, Βασιλακοπούλου, Παπουτσάκη, Μαβιλίδη / Μπουζουνιεράκη (λ), Γεωργίου (λ), Τσιγαρίδα, Γκότζη, Κωτσιάκη, Κάβουρα, Έρωτα, Στάθη
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Σωτηρίου, Χριστοδούλου, Πολυδώρου, Λιαρούτσου, Μπίλλια, Χανδρή / Γκιαούρη (λ), Ράγκου, Αναγνώστου, Τσέλιου, Δημαρά, Θύμο, Χαμπηλομάτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ