1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2016 18:34

Θετική εικόνα του ΓΑΣ Μεσσαράς στα φιλικά

Με τις προπονήσεις να γίνονται κανονικά, αλλά και με φιλικές αναμετρήσεις, συνεχίζει κανονικά χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσσαράς.
Συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσσαρά ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Αρχικά, το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣΜ αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της ΓΕ Ηρακλείου με την οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2 σετ. Την επόμενη μέρα (Κυριακή 2-10), ήταν η σειρά της να υποδεχθεί την ομάδα της ΓΕΗ στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Ο ΓΑΣΜ αν και χρειάζεται ακόμα δουλειά, είχε σε γενικές γραμμές καλή παρουσία και επικράτησε με 4-0 σετ της αντιπάλου του. Να σημειωθεί, ότι οι δύο τεχνικοί είχαν συμφωνήσει να παίξουν και στα δύο παιχνίδι από 4 σετ.

Ο προπονητής του ΓΑΣ Μεσσαράς κ. Παναγιώτης Ιωάννου, δήλωσε μετά τις δύο παραπάνω φιλικές αναμετρήσεις, τα εξής: «Η πρώτη εικόνα που έδειξε η ομάδα στα δύο αυτά φιλικά, ήταν καλή, ωστόσο όμως χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά. Απομένουν ακόμα τέσσερις εβδομάδες για την πρεμιέρα, οπότε υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Η ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσσαράς, στα πλαίσια της προετοιμασίας της θα δώσει ένα ακόμα φιλικό την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου, όπου θα υποδεχθεί στις14:00 στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, την ομάδα του Κύδωνα Χανίων.

Πηγή: notosportnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ