1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-09-2016 12:09

Οι... κορασίδες του Αρχέλαου για πρώτη φορά στην Α2

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής της περιφέρειας ΕΣΠΕΜ, ο Αρχέλαος Κατερίνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2.

Το ρόστερ του Αρχελάου είναι ένα από τα πιο μικρά σε μέσο όρο ηλικίας (μ.ο. γεν. 1999) στην κατηγορία, αν όχι το μικρότερο. Με ερωτηματικό τη Γεωργία Κεραμιδιώτου ( γεν. 1992), για τον αν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της επιτρέψουν να συνεχίσει, η μόνη ..."ενήλικας" είναι η μία από τις  φετινές προσθήκες, Ευαγγελία Καραγιώργου (γεν. 1993). Η πανύψηλη κεντρική μπλοκέρ, με θητεία στις μικρές εθνικές, αλλά και παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΕΑ Λάρισας Βριλήσσια) είναι η μόνη αθλήτρια του ρόστερ με καταγωγή εκτός Πιερίας.

Στα μειονεκτήματα της ομάδας είναι σαφώς η έλλειψη εμπειρίας από την κατηγορία. Τα κορίτσια της ομάδας, όμως, τα τελευταία 3-5 χρόνια αποτελούν τη βάση της γυναικείας ομάδας, έχουν παραστάσεις από Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα σε σάλα και άμμο, αλλά και σε εθνικές  (Σταματία Κυπαρίσση αρχηγός Εθνικής Παγκορασίδων, Mάγδα Τσιγκαροπούλου, παίκτρια Εθνική Παγκορασίδων) ή προεθνικές (Ευαγγελία Τσιουτσιούλη, Ελένη Γεωργαντά).

Το ταλέντο, αλλά και οι παραστάσεις ( σε μικρότερο, έστω,  επίπεδο) δε λείπουν,  από τις "πιτσιρίκες" της Κατερίνης, που, πλέον, καλούνται να δείξουν τις ψυχικές και πνευματικές αντοχές τους σ' έναν αρκετά δύσκολο και κλειστό όμιλο. Στο τέλος θα φανεί κατά πόσο κατάφεραν να διαχειριστούν τα διάφορα συναισθήματα (ενθουσιασμός, άγχος), που συνήθως σ' αυτές τις ηλικίες «διογκώνονται».

Η ομάδα του Αρχέλαου θα κάνει πρεμιέρα στον 2ο υποόμιλο του Β' ομίλου της Α2 στις 5-6/11 απέναντι στον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ενώ για την δεύτερη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το Ανατόλια.

Δείτε πως διαμορφώνεται το ρόστερ:
Ήρθαν:

Ονοματεπώνυμο

Θέση

Προηγ. Ομάδα

Ευαγγελία Καραγεωργίου

Κεντρική

Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός

Ραφαηλία Κυπαρίσση

Κεντρική

-

Μάγδα Τσιγκαροπούλου

Ακραία/Διαγώνια

Πιερικός

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου

Ακραία

Νίκη Αιγινίου

Ισιδώρα Βουλτσίδου

Λίμπερο

Νίκη Αιγινίου

Μιχαέλα Σταλίκα

Διαγώνια

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου



Παρέμειναν:
Φωτεινή Χανδόλια (Διαγώνια/Ακραία)
Ακριβή Δερβένη (Λίμπερο)
Στέλλα Ντίτσα (Κεντρική)
Ξένια Συβρίδου (Λίμπερο)
Φανή Μπουλούση (Διαγώνια/Πασαδόρος)
Ελένη Τζιλίνη (Κέντρικη)
Όλγα Πεπόνη (Πασαδόρος)
Φανή Δερβένη (Πασαδόρος)
Διονυσία Μάτιου (Ακραία)
Αλεξάνδρα Κεσεσίδου (Ακραία/Διαγώνια)
Ευαγγελία Τσιουτσιούλη (Πασαδόρος/Διαγώνια)
Ελένη Γεωργαντά (Κεντρική)
Σταματία Κυπαρίσση (Ακραία)           

Προπονητής: Αστέριος Τσιουπλής
Β' Προπονητής: Παναγιώτης Στούπας
Γυμναστής: Βασίλης Γεωργόπουλος
Στατιστικολόγος: Ειρήνη Καραπέδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ