1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2016 11:29

Έπιασε δουλειά και ο Πανιώνιος

Μπορεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλει του Πανιωνίου να έχει οριστεί για τις 8 Οκτωβρίου, όμως οι “κυανέρυθρες” έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους και τις προπονήσεις εν όψει της φετινής χρονιάς.

Η Μαρία Καλαρά βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου και μίλησε στο NSTV για το νέο της ξεκίνημα: «Είναι πάντα δύσκολη η αρχή όμως τα κορίτσια έχουν έρθει με πολλή όρεξη και γεμάτες μπαταρίες. Έχουμε ξεκινήσει σε ένα πολύ θετικό κλίμα και με πολλή προσπάθεια και προοδευτική δουλειά θα φτάσουμε στο στόχο μας”. Ακόμη, αναφέρθηκε στις πολλές προσθαφαιρέσεις στο φετινό ρόστερ και στο πόσο αλλαγμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα: “Έχει ανανεωθεί κατά πολύ το ρόστερ και έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. Θέλουμε να παντρέψουμε την εμπειρία που διαθέτουν κάποιες κοπέλες που ήταν και πέρσι στην ομάδα με τις φιλόδοξες και νέες ταλαντούχες που έχουν έρθει και ελπίζουμε να λειτουργήσει αυτό καθώς όλοι έχουμε ξεκινήσει με πολύ μεγάλο πάθος και όρεξη».

Όσο για το πρόγραμμα προετοιμασίας του Πανιωνίου μέχρι το πρώτο επίσημο ματς, η κα Καλαρά τόνισε: «Το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο και είναι πολύ μικρό το περιθώριο της προετοιμασίας. Ο δικός μας υποόμιλος ξεκινά ένα μήνα νωρίτερα από τον άλλο υποόμιλο της Α2, κάτι που μας βάζει σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Έχουμε έξι-επτά εβδομάδες προετοιμασίας, οι πρώτες τρεις θα είναι αρκετά δύσκολες, μετά θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια και ελπίζουμε ότι στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική».

Πηγή: nstv.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ