1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 11:44

«Κύμα» ανανεώσεων στον Πανιώνιο

O Πανιώνιος ανανέωσε τη συνεργασία του με την έμπειρη λίμπερο Μαρία Παπαδάκη, την κεντρική Σοφία Ευθυμίου και τη νεαρή και ταλαντούχα Φαίη Μπακοδήμου.
Αναλυτικά

Και την νέα αγωνιστική περίδο θα αγωνίζονται με τηνκυανέρυθρη φανέλα οι Μαρία Παπαδάκη, Σοφία Ευθυμίου και Φαίη Μπακοδήμου.

Το Δ.Σ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν.

Μαρία Παπαδάκη: "Ειμαι πολυ χαρουμενη που για ακομα μια χρονιά θα βρισκομαι στον πανιώνιο.ευχομαι το ''κλιμα'' να ειναι αναλογο του περσινου κ η ομαδα να καταφέρει να πρωταγωνιστησει κ αυτη τη χρονια!προσωπικός μου στοχος ειναι η ομαδα του πανιωνιου να βρεθει ξανα στα σαλονια της α1!ευχαριστω τους ανθρωπους που με εμπιστευτηκαν ως παιχτρια κ προπονητρια στις ακαδημιες του συλλογου!"

Σοφία Ευθυμίου: "Για την νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσω στην ανανεωμένη και νεανική ομάδα του Πανιωνίου. Ευχαριστώ το Σωματείο και την πρποπονήτρια και ευχόμαι υγεία και νίκες".

Φαίη Μπακοδήμου:"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω και αυτή τη χρονιά τον Πανιώνιο. Ανυπομονώ για την καινούργια σεζόν και ελπίζω με δουλειά και προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας".

4 σχόλια

  • Comment Link Νικος1890 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 07:40 posted by Νικος1890

    pao1908 απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν κανει η προπονητρια αφου ειναι η πρωτη της δουλεια σαν πρωτη σε ομαδα Α2? Και μην μας το παιζεις οτι σε ενδιαφερει η ομαδα. Προφανως εισαι καποιος ή καποια που τον ενοχλει η συγκεκριμενη κινηση του Πανιωνιου. Τα οσα εχει δειξει η Μαρια στις εως τωρα προπονησεις της ομαδας εμενα με καλυπτει απολυτα. Το αν θα τα καταφερει θα το δειξει το μελλον. Και σε πληροφορω οτι η παρελαση θα εχει γινει πριν ξεκινησει το πρωταθλημα. Οποτε θα την προλαβει.

  • Comment Link pao1908 Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 10:39 posted by pao1908

    Ρε Νακο,όλη η Πλατεια το συζηταει οτι η ''προπονητρια'' δεν κανει. Στο κοουτσαρισμα σέρνεται και στην προπονηση σε πιάνει ο υπνος. Δες τι εχι κανει μεχρι τωρα. Απλα δεν μας καθησε του Ρουσση

  • Comment Link ΝΑΚΟΣ Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 12:04 posted by ΝΑΚΟΣ

    pao 1908 μήπως βγάζεις κακίες??Περίμενε πρώτα,τι παπατζιλίκι και παρέλαση είναι αυτά που γράφεις??.

  • Comment Link pao1908 Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 09:41 posted by pao1908

    Μαρία Παπαδάκη, με αυτην την προπονήτρια, ουτε κλίμα βλέπω, ούτε σαλόνια α1. Εάν βεβαια προλάβει να κάνει παρέλαση, γιατί Χριστούγεννα σίγουρα δεν κάνει, αφού ο Τάκης και όλοι σας θα έχετε καταλάβει το παπατζιλίκι που παίζει αυτή και ο χαντμπωλίστας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ