1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2016 14:30

Επενδύει στο μέλλον με Χαριτωνίδη

Ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ πήρε μεταγραφή στο Αιγάλεω. Η Ιωάννα Χαριτωνίδη θα ενισχύσει το «Σίτι» σε όλα τα τμήματα αφού είναι γεννημένη το 2001.
Η Χαριτωνίδη αναδείχθηκε από το Μαρκόπουλο καθώς εκεί αγωνίζεται τα τελευταία 6 χρόνια. Συνέβαλε στις επιτυχίες της ομάδας των Μεσογείων στις αναπτυξιακές ομάδες και είναι διεθνής. Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μουζάκι για την προετοιμασία της εθνικής κορασίδων ενόψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος.


Οι πρώτες της δηλώσεις στο volleyaigaleo:
«Ευχαριστώ το Μαρκόπουλο όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα,πέρασα πολύ όμορφες στιγμές και έκανα πραγματικές φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα. Είμαι ενθουσιασμένη που μια ομάδα σαν το Αιγάλεω θέλει να με εντάξει στο ρόστερ της και ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δείχνει η coach Αγγελική Αντωνιάδη» .

«Η Ιωαννίτσα ταιριάζει απόλυτα στην νοοτροπία της ομάδας μας όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά κ ως χαρακτήρας.Αφού είναι ένα παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα ήθος κ έχει απίστευτη διάθεση για δουλειά.

Καλωσορίζουμε την Ιωάννα κ της ευχόμαστε να έχει μια αγωνιστική χρονια χωρις τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες! !
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Μαρκόπουλου για την πολύ καλή συνεργασία», καταλήγει η ανακοίνωση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ