1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2016 17:28

Δύο ανανεώσεις στη Μεσσαρά

Δύο από τα βασικά γρανάζια του ΓΑΣ Μεσσαράς ανανέωσαν με την κρητικό σύλλογο. Ο λόγος για τις Κατερίνα Ποδαρά και της Ευτυχίας Μιχαήλ.

Η Κατερίνα Ποδαρά είναι διαγώνια και σπουδάζει στο Ηράκλειο. Η Ευτυχία Μιχαήλ ζει και εργάζεται μόνιμα στο Ηράκλειο και είναι κεντρική. Αναλυτικά:

Δύο απο τις βασικές πρωταγωνίστριες της φετινής πορείας με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα και το κύπελλο για την ομάδα του ΓΑΣ Μεσσαράς ανανέωσαν και συνεχίζουν μαζί και την επόμενη χρονιά στην Α2΄.

Η Κατερίνα Ποδαρά που σπουδάζει στο Ηράκλειο ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΓΑΣΜ και θα ενισχύσει και φέτος την ομάδα μας απο την φυσική της θέση πλέον, αυτή της διαγώνιας, στην δύσκολη αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί. Έχει επίσης αγωνιστεί στην ομάδα του Βύρωνα αλλά και στην Θέτιδα Βούλας την οποία και ευχαριστούμε για την συνεργασία κατα την διαδικασία της μεταγραφής.

Η Ευτυχία Μιχαήλ η οποία πλέον ζει και εργάζεται μόνιμα στο Ηράκλειο επίσης παραμένει για 3η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα μας και θα μας ενισχύσει απο την θέση της κεντρικής αλλά και αυτή της διαγώνιας. Έχει επίσης αγωνιστεί στην ΑΘΛΕΣΗ στον ΟΠΕΡ και τον ΝΑΟ Σούδας.

Ο ΓΑΣ Μεσσαράς καλωσορίζει τις δύο αθλήτριες και τους εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

mixail

Σχετικά άρθρα

  • Πήρε το ντέρμπι ο Πανιώνιος
    Στη τέταρτη θέση με 28 βαθμούς ανέβηκε ο Πανιώνιος, που νίκησε με 3-0 σετ την Μεσσαρά στη Νέα Σμύρνη. Στη πέμπτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο οι Κρητικιές.
  • Τρομερή Μεσσαρά, 3-0 τον Ηλυσιακό
    Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ πήρε η Μεσσαρά επί του Ηλυσιακού στη Κρήτη για την 14η αγωνιστική της Pre League. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιωάννου παίζοντας όμορφο βόλεϊ, κατάφερε να πάρει το τρίποντο και ανέβηκε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
  • Τσοπούλου: «Με υπομονή και συγκέντρωση για την πεντάδα»
    Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Pre League για τον ΓΑΣ Μεσσαρά, μετά την διακοπή των εορτών με την έναρξη του β’ γύρου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.
  • Επιστροφή στις νίκες για το «Σίτι»
    Το Αιγάλεω επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες επικρατώντας με 3-0 τη Μεσσαρά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Pre League.
  • Νέα νίκη για τη Μεσσαρά
    Ανεβαίνει ο ΓΑΣ Μεσσαράς που πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και τέταρτη συνολικά επικρατώντας με 3-1 της ΧΑΝΘ για την 6η αγωνιστική της Pre League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ