1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2016 15:03

Διπλή ενίσχυση για τη Μεσσαρά

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο ΓΑΣ Μεσσαράς που συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την πασαδόρο Νίκη Μανωλάκη και την κεντρική Χριστίνα Μαυρέα. Αναλυτικά:
Ο ΓΑΣ Μεσσαράς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πασαδόρο Νίκη Μανωλάκη και κεντρική Χριστίνα Μαυρέα.

Η Νίκη Μανωλάκη είναι γυμνάστρια, είναι «παιδί» της Άθλεσης Ηρακλείου και έχει μεγάλη αθλητική διαδρομή σε ομάδες της Αθήνας (Ηλυσιακός - Θέτιδα) ενώ επιστρέφει στον ΓΑΣ Μεσσαράς μετα την σεζόν 2005-2006 όπου υπήρξε ξανά αθλήτρια της ομάδας μας.

Η Χριστίνα Μαυρέα είναι επίσης «παιδί» της Άθλεσης Ηρακλείου και εκτός της Άθλεσης έχει αγωνιστεί στον ΟΠΕΡ και στον Χερρονάσιο.

Ο ΓΑΣ Μεσσαράς ευχαριστεί την Άθλεση για την συνεργασία κατά την διαδικασία των μεταγραφών, καλωσορίζει τις αθλήτριες στην ομάδα και τους εύχεται να ειναι υγιείς και να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

  • Πήρε το ντέρμπι ο Πανιώνιος
    Στη τέταρτη θέση με 28 βαθμούς ανέβηκε ο Πανιώνιος, που νίκησε με 3-0 σετ την Μεσσαρά στη Νέα Σμύρνη. Στη πέμπτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο οι Κρητικιές.
  • Τρομερή Μεσσαρά, 3-0 τον Ηλυσιακό
    Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ πήρε η Μεσσαρά επί του Ηλυσιακού στη Κρήτη για την 14η αγωνιστική της Pre League. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιωάννου παίζοντας όμορφο βόλεϊ, κατάφερε να πάρει το τρίποντο και ανέβηκε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
  • Τσοπούλου: «Με υπομονή και συγκέντρωση για την πεντάδα»
    Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Pre League για τον ΓΑΣ Μεσσαρά, μετά την διακοπή των εορτών με την έναρξη του β’ γύρου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.
  • Επιστροφή στις νίκες για το «Σίτι»
    Το Αιγάλεω επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες επικρατώντας με 3-0 τη Μεσσαρά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Pre League.
  • Νέα νίκη για τη Μεσσαρά
    Ανεβαίνει ο ΓΑΣ Μεσσαράς που πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και τέταρτη συνολικά επικρατώντας με 3-1 της ΧΑΝΘ για την 6η αγωνιστική της Pre League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ